Bild 2015-09-23 kl. 01.15 #5

Här sitter jag i mörkret med min tråkiga religion och försöker skriva något. Är så jävla seg efter dagens arbetspass som förlängdes. Mer pengar till mig, woop! Jag har skrivit upp mig på ALLA tider nästa vecka (my god), så det kanske blir tungt, men vad gör det? Mer pengar!! Haha! Jag och pengar alltså.. seriöst. Nej, men jag vill ju göra fler tatueringar faktiskt. Skönt att slippa utgiften till Halloween när jag antingen ska vara Eva i Eva & Adam eller någon slags buske (haha). Nej, men jag lägger inget krut på årets halloween. Jag är redan arrangör och får lägga tiden på den rollen helt enkelt. Ska bli kul att se hur andra kommer se ut.

Pojkvännen sover. Stackaren har varit så himla sjuk 🙁 Får se om han kommer upp i morgon. Jag kom hit himla sent och var fortfarande i varv. Hade inte ätit något heller, så nu äter jag kex med fett på, haha! Bra.. bra Stjärna.. Bra nu när du ska träna och visa vilken diciplin du har.. Ha ha ha!! 🙂

Aja, skit som händer. Nu snart ska jag skriva om mina åsikter kring den här jävla religionen och sedan kommer jag försöka smyga in till pojkvännen som vaknar och kramar mig med sin jättestora arm. Herregud om det var det MYSIGASTE han gjort idag. Han höll verkligen om HELA mig och vi låg bara så jättelänge. Han med sin varma kropp och sin vackra röst. Åh, jag är så kär! Haha! Så löjligt! 🙂

I morgon ska vi träna mage och rygg. Eller vi och vi.. jag vetefan om han orkar det. Han får väl säga åt mig annars hur jag ska göra. Jag tycker om när han gör det, haha! Och han börjar bli bra på att lyssna på mig med. Kanske för att jag aldrig, någonsin skulle se min vilja så stark att den skulle dominera allt. Nog att man kan ha en vilja, men att låta den styra allt två människor gör och säger är bara korkat. Jag gillar ju att det är lite 50/50 emellan oss. Han får ofta bestämma vardagssaker vi ska göra av ren lathet ifrån min sida och jag får bestämma ordning. ”Först det, sedan det och efter det”. Det är som att han står för idén och jag för planen typ. Och det går alltid så jävla bra exakt just så. Ingen har all makt. Båda kommer överens.

I helgen ska vi ev. på Heron om vi orkar oss dit på söndag. Jag har på känn att vi kommer ligga som två degisar och spela Halo istället, haha! Vi har det så förbannat jävla skitbra. Jag önskar att det fanns saker att klaga på, men det är svårt. Vi har svårt att vara utan varandra och med varandra måste vi liksom inte dela luft heller. Jag får sitta i hans vardagsrum ifred medan han sitter i sitt sovrum och tittar på Starcraft (hur porrigt är inte det?????). Att han är en gamer är.. oh lord.

Jaja, skryt om mitt förhållande hit och dit. Det är asbra och vi vill umgås jämt. Han är både snygg, smart och skitrolig att vara med. Min H.

Nu till Buddhismen och mina åsikter.. hejsvej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.