Coola produkter för att skydda dina ägodelar

Har du garaget fullt av prylar eller kanske en sommarstuga där du förvarar mycket dyrbar utrustning? Men´s World kollade av marknaden för larm i alla dess former och hittade företaget skyddet.nu De visade sig ha larm för i princip allting du kan tänka dig. Smarta och enkla lösningar för såväl bil som båt, villa och mc.

Nuförtiden kan man även styra sina larm och stöldlarm enkelt via mobilen och det finns även produkter med GPS för att spåra det man har på övervakning. Ett exempel är den här produkten nedan, Deloc 200, som kan användas både för att hitta, starta och larma exemepelvis en bil.
sdfsdfDELOC  är en kombinerad GSM/GPS uppringare som kommunicerar mellan fordonet och en mobiltelefon. Den har inbyggd GSM-antenn och liten extern GPS-antenn. Fordonet kan spåras överallt där ett GSM-nät är tillgängligt. Information om fordonets position (och ev. hastighet) skickas som SMS i form av geografiska koordinater (latitud och longitud). Denna information kan också visas direkt i din smartphone som Googlemap-position. DELOC200 kan också kombineras med ett billarm för att ge ökat skydd genom att omedelbart underrätta ägaren via SMS vid utlöst larm. SMS-funktionen skyddas av en fyrsiffrig personlig PIN-kod. Den har även ett geo-fence skydd som larmar om bilen förflyttas utan att tändningen är på, som när någon exempelvis försöker bogsera bort bilen. För att kolla på fler larm samt övervakning, samt tillbehör i alla dess former, besök www.skyddet.nu

Christian Ternstedt
christian@mensworld.se

Mensworld
Om bloggen

Lämna en kommentar

*