Tillbaka

Varit en extrem hektisk sommar. Därav lite uppdateringar. Kändes skönt att ta en paus från bloggandet samtidigt som jag fokuserade på jobb hela sommaren.

När det var som mest hektiskt gick min lur sönder. Gick och hämtade en låne telefon 2 dagar senare gick även den sönder.  Samtidigt som mitt mobila bredband också strejkade. Till slut fick jag låna en gammal lur från mitten av 2000-talet av Felicia. Ni vet en sån med lucka. Detta var det bästa som kunden hända. 5 veckor utan internet på mobilen och när man väl lämnade kontoret lämnade man jobbet! Dock var det många som gjorde sig lustiga och tyckte det var kul att jag som driver telefonbolag hade en gammal lur. Jag fick tex inte ha luren framme på utecompaniet av en god vän. Seröst vem bry sig 🙂

Dock blev det 2 veckor från Sverige. En vecka på Malta och en vecka i Parga Grekland. Det funkar inte för mig att ta ledigt i Stockholm, jag måste byta miljö och ladda batterina med nya intryck. Men när man är egen kan man inte lämna arbetet hemma det hänger med också. Men känner mig extremt exalterad för hösten. Mycket spännande på gång.

Men jag gillar at skriva och fått många kommentarer från människor som undrar vad som hänt med min blogg. Så kommer försöka hinna med lite uppdateringar samtidigt så känner jag ett behov av att skriva av mig när det finns anledning 😉

996812_10151489195986516_239769326_n

 

Andreas Lindgren
Om bloggen
Entreprenör som gillar livets goda. Mitt motto är kör bara. Det finns inget som jag ogillar mer än jäntelag och avundsjuka. Låt folk lyckas och unna folk framgång. Om du är avundsjuk gör nåt själv istället:) Inget är omöjligt allt är möjligt! Kommer blogga om affärer, mode, livstil, resor och allt möjligt jag själv tycker är roligt.

Lämna en kommentar

*