klippning och blowjob

kära bullen

Kan någon berätta för mig varför det knappt går klippa sig för strax under 500:- längre på ett bra ställe i Jönköping? Jag gillar duktiga människor som är bra på sitt jobb, men hey 500 hunka för 30 minuter på en snubbe, tjao då borde det fan ingå ett blowjob – just saying. Jag fattar inte, har man massiva löner som frisör? Har hyrorna gått upp på alla bra lokaler i jkpg? Är det äkta guld i schampot? Finns det en hemlig hår-skatt? Om någon på något sätt kan ge mig lite lite enlightment i detta så skulle jag finna ro.

som vanligt är det inte han det handlar om som skrivit brevet.

Erik Strandberg
Om bloggen
Personlig tränare sedan 2011, ordningsvakt sedan 2004. Brinner för personlig utveckling och ledarskap. Min styrka är att motivera människor till förändring.

Lämna en kommentar

*