RSCN0635

Så var allt igång !

Kvällstidningarna gottar sig ,åklagaren fiskar efter saker han egentligen inte själv fattar något om,verkar det som…Utan att kolla upp om det finns ännu en partner inblandad i de aktuella bolagen pga av att det bara är ett namn som stått på bolagen!

De är nu man ser vilka som försöker rädda sitt eget skinn !Det är dessa människor som inte tänkter på att KARMA slår tillbaka!Sådana djur som min man hjälpt upp på fötter ,ur skiten dom annars skulle dött i, men nu helt plötsligt glömt ELLER skyller på att de varit så långt ner i skiten så att dom inte minns något från den tiden!

Nådiga-Luntan-1024x680

All heder åt er som säger sanningen,ni är fan bäst o äkta människor!! Fegaste djuret som flyr fältet är delägaren själv under de här åren ,som förnekar att han varit delägare och som säger att han bara kört bilarna någongång i bland med artister för skojs skull!! Det du inte tänkt på är att hur många som helst vet att just du varit delägare och som alla hävdat är att just du hade hand om alla utbetalningar o löner m.m !

Istället flyr du utomlands på lång-semester med din familj o sätter den du en gång kallat vän o kompanjon ensam kvar för att städa upp skiten i tron att du ska slippa undan!! Du åker passande nog iväg i fredags ,passande nog startade rättegången igår o slutar om ca 1 månad!Lägligt o bra jobbat!

Återigen Karman kommer att bita dig en dag i arslet!! Du ska hem någongång och fortsätta dina smutsiga affärer där du tar en stor del av dina artisters pengar som dom inte vet ett skit om!!

Brink-1-1024x680-1

Att göra sådant är straffbart o så även att skita i delgivningar!! Du sover nog gott om natten för tråkigt nog har du ingen skam,allt är pengar i din värld på nästa plats kommer ev din familj!Du har visat att du inte är någon man o aldrig har aldrig varit !!Sanningen är närmare än vad du tror !!

Min man erkänner att han slarvat o han erkänner att han aldrig skulle ha litat på sin närmaste hand under den tiden! Varför inte säga sanningen?!

Brinken-2-1024x828-1

Nä just de… för att de nu under utredningen kommit fram att du ligger bakom de mesta i denna händelse pga att Micke litat på dig!!Ditt namn förekommer överallt o kommer upp gång på gång!Så att du kört bilarna för skojskull kan vi stryka ,de enda du kört är ett fult jävla spel istället för att säga sanningen!

 

Till sist ! Du klarar detta my love ,oavsett!

IMG_1473

 

Alla gör misstag o du har det senaste åren visat att du ändrat på dig o börjat kunnat erkänna dina misstag!

Så skönt att sanningen alltid kommer fram!Jag står vid din sida !Du erkänner dina misstag o de säger allt!

Always by your side❤️ Love you in eternity //Din Teresa!!

RSCN1485

2 tankar om “OM SANNINGEN SKA FRAM !!”

  1. Bra skrivet och sjukt irriterande att läsa hur Mickes partner väljer att gömma sig istället för att tillsammans stå starka!
    Men som du sa … What goes around.. Comes around!!!
    Hoppas han får vad han förtjänar och all respekt till Micke och dig som stolt står vid hans sida!

    Kram ….. MB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.