Plånkan nu sexigare än någonsin!

Förr i tiden hade vi något som kallades för ”hästhandlarbörs”. Det var en plånbok av gigantiska mått som var så stor och fylld med sedlar att den hotade att hela byxbaken skulle sprängas i bitar. Men i det moderna tidevarv vi nu cirkulerar runt i så har mycket hänt. Cash is king, men en kung som lever en mer och mer förtvinande tillvaro. Korten tar över och ingen vill ha en svällande böld i byxorna. (Utom på framsidan kanske) MEN kontanter finns kvar, om än i mindre utsträckning och vi har istället fler och fler kredit, debit och kontokort och vi måste trots allt hålla reda på dem på något sätt. Men hur?

Jo vi gör det med mode så klart. Snyggt och minimalistiskt. När vi tar upp dagens fashionstatement av en plånka så ska det synas och se coolt ut. Detta är inge lätt pryl att få till snyggt men vi har nu hittat en riktigt bra sida med snygga, ja vi kan kalla dem manliga accessoarer. Kolla som exempel bara in denna som kallas för ”Exentri”:

exentri-490x530

Sen för den som vill vara ännu mer spartansk finns det sedelklämmor som denna:

sedelklämma-titan

Viktigast är självklart inte var du presenterar dina pengar utan hur mycket pengar du har – eller hur? FEL FEL FEL! Allt handlar om hur du visar upp dem! Äger du bara två hundra kronor och du slänger upp dem i en display omsluten i en av dessa presentationsdrömmar så äger du lika mycket som om du vore en miljonär!

Är ni sugna på att inhandla någon av dessa sexiga pengakramare så hittar ni det på denna sida: www.planboksbutiken.se

Gino Lundqvist

Gino@mensworld.se

Mensworld
Om bloggen

Lämna en kommentar

*