Relalalaxa

Något som jag personligen verkligen älskar under höster och vintern är att relaxa i en varm bubbelpool. Jag har under åren åkt land och rike runt med några avstickare utomlands för att tillbringa en superrelaxed helg i badad. Jag vet att detta inte passar alla då jag vid något tillfälle varit singel och försöka få med mig något poolare istället för tjejen men det har möts med viss skepsis men till slut fick jag vid ett tillfälle med mig en manlig vän vid ett av mina besök till en spaanläggning i sydeuropa och jag är övertygad om att han numera är omvänd eftersom jag vet att han själv senare har besökt flera anläggningar.

orbaden

För mig innebär spa INTE ansiktsbehandlingar, lerinläggningar eller annat trams för mig är spa RELAX, bad, vin / bubbel, god mat, mjuka sängar, varmt och skönt och kanske kanske på sig höjd en klassisk massage.

Eftersom hösten är här och jag börjar bli sugen på att krypa ner i ett varmt bad och bara ligga där en hel helg så gav jag mig igår ut på jakt med paddan och sprang då på denna sajten http://www.bokaspa.nu/ där jag  hittade några intressanta ställen jag inte ens hade hört om tidigare tex Torekovs Warmbadhus, bara namnet får mig att vilja åka dit redan idag.. känn på det. WARM-BAD-HUS mmmmmm. Det får bli ett besök inom kort!

sam
Om bloggen

Lämna en kommentar

*