Igår blev det ett rejält långt strövtåg i skogen med Zulu. Jag kollade om det börjat komma upp svamp och några såg jag, men det är alldeles kruttorrt i skogen! Jag plockade rönnbär i stället som skall bli gelé och rönnbärsbrännvin. Vi har en jättestor hägg på tomten och den översvämmas av bär i år. Det skall bli häggbärslikör. I år blev det mycket ont om åkerbär så jag har bara ätit några på mina strövtåg. På morgonen var det 13 grader ute och 16 grader inne! Nu har jag slagit på värmen!!

Drygt tre liter rönnbär skall i första hand bli gelé som skall matcha viltköttet och i andra hand rönnbärsbrännvin som är min favorit till sillen

Rönnbär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.