Stockholm Beer and Whisky 2014

Var ett tag sen jag bloggade men kände att det var dax igen nu, framför allt när jag blev pressinbjuden till Stockholm Beer and Whisky i helgen. Kändes kul att bära pressleg jag som verkligen ogillar journalister 😉

unnamed

Hur som helst älskar jag öl. det är helt klart min favoritdryck. Whisky därimot dricker jag kanske var femte år så mitt fokus var på helt klart på ölen.

unnamed2

unnamed3

Det fanns hur mycket som helst att välja på och tydligen så är festivalen en av världens tre största öl mässor. Personligen gillar jag ljusa lageröl, inga mörka eller annat jox. Riktigt ljus blaskig öl ska det vara, samt nån wiess beer går väl ann också. Min favorit på mässan var Landsort lager från Nynäshamns bryggeri. Riktigt len och god smak. Pilsner Urguell färsköl (se tunnan nedan) var riktigt bra också.

unnamed7

Efter ha provat diverse öl sorter gick vi förbi mina vänner Carl Bieneck och Anders Wretlings bord på vån två. Deras produkter består av olika energishotar. Perfekt för en lång ute kväll 🙂

unnamed4

Här promotar de deras nya produkt Dragon Blood, med bl a Chili. Väldigt uppfriskande men lite väl stark för min smak..

Deras största produkt heter Arouz  www.arouz.com  och består av en lakritsshot eller en passionfrukts shot. Själv dricker jag väldigt sällan sprit men klart man får testa när man får chansen 🙂 Arouz består bara av naturlig koffein och tillverkas i Sverige. Så ett bra mycket bättre alternativ än redbull vodka som kan vara direkt skadligt (p.g.a av taurin bl a) Den smakade riktigt bra också, enligt mig bra mycket bättre än t.e.x jägermeister.

unnamed6

 

Så avslutade en grym mässa med en sista Arouz och begav mig sedan med mycket energi in mot Stan och mötte upp min vän från London Lukasz.

 

 

 

Andreas Lindgren
Om bloggen
Entreprenör som gillar livets goda. Mitt motto är kör bara. Det finns inget som jag ogillar mer än jäntelag och avundsjuka. Låt folk lyckas och unna folk framgång. Om du är avundsjuk gör nåt själv istället:) Inget är omöjligt allt är möjligt! Kommer blogga om affärer, mode, livstil, resor och allt möjligt jag själv tycker är roligt.

Lämna en kommentar

*