Gratis är gott, eller hur! Dessutom om det bjuds på godis mitt på dagen en lördag då man ändå inte gör mycket vettigt, så tackar man verkligen inte nej. Väsby Rock Festival bjöd på lite teasers inför sommarens festival i Lapplands.. förlåt.. Vilda Väsbys eget centrum.

b

Subztain öppnade upp showen med att köra sin grymma hårdrock men med en ovanlig tvist. Nämligen Unplugged! Det gick lysande och morgonpigga flanörer satte nog morgonkaffet i halsen när de möttes av en blåst av hårdrock klockan elva på förmiddagen. Hehe.  Det är alltid show när Ante är i gång. Lyssna in dem på Spotify – ni kommer inte bli besvikna.

ab

Efter det sjöng nästa rakade kille (ny rocktrend? I sådant fall är jag helt ute) med en stark pipa med bandet Kardinal Sin. Sist klev Ludde från Idol upp och fick publiken att börja spontandansa, duktig kille det där. Även om han inte vann Idol så vann han hursomhelst ett hjärta i en gammal tant som tog beslag på all hans uppmärksamhet efter giget och han fick vackert le och kramas med en kö växte bakom av folk som ville träffa sin idol.

abc

Eftermiddagen avslutades hos vännen Svensson, Sandra, Saga och Manne. Solen stekte på altanen och det kändes som om det plötsligt var full sommar varav sommarplaner diskuterades flitigt. Alla får något rört i blicken vid sådana tankegångar –  om sommar, sol, bad, segling och konserter. Både ur ett nostalgiskt perspektiv men även med de kittlande prospekten av vad som komma skall!

a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.