Nu är jag inne på ett mkt känsligt ämne som kan leda till en stämning ..helt klart om den utpekade vågar stämma mig ! Om det sker ,så kan jag lova er att jag har bra med backup i bakfickan & det gäller allt jag skriver om & när jag utpekar ngn speciellt känd person el liknande ..Thats my way ..too do it ! Å har ni tänkt på att ingen ..ja ingen har stämt mig ännu fast flertalet har hotat mig under årens lopp .För de vet innerst inne att jag vet ännu mer !

Varför tror ni att Prinsessan Madeleine lämnade Sverige & sina nationella plikter för ett par år sedan och drog till Usa -Var det för att det tog slut med den otrogne sambon ( Jonas ) eller var det för att hennes partykonto började ta ut svängarna  alldeles för hårt runt lilla stureplan ,så att Pappa Kungen fick påhälsningen fr Polischefen ?Eller var det för att Prinsessan skulle jobba med välgörenhet I Usa via Svenska Ambassaden som det hette officiellt ? En sak är jag säker på & det är att Madeleine blev mer eller mindre rek av sin pappa att lämna landet till allt lugnat ner sig.

Prinsessan umgicks i kretsar där man käkade vit syntetisk snö till Frukost,Lunch & Kvällsmat ,hennes sk vänner var storkonsumenter & hon själv deltog flitigt i inköpen ! Egentligen skiter jag i vilket ,jag har sett så många KÄNDA NAMN både göra det ena & det andra ,så inget förvånar mig längre !! Samt vad var & en gör ,är deras ensak i livet !

Men när de framställer sig själva som ett helgon & aldrig fuckat ur med ngt kriminellt i livet ,så kan jag inte låta bli att delge er.

Hur fick jag då denna information ? Det var när min gamle cellkamrat fr Norra Stockholm ,visade mig ett par foto ,som jag tystnade ,han sa lugnt -SER DU VEM DET ÄR ..Ja den där ultra kända skådespelaren ..Nej nej sa han ,ser du vem som sitter sidan om i min Lägenhet på Östermalm ,då jag var kung på Stureplan ..-Det är förfan ngn fr kungahuset ,svarade jag!! -Yes kompis !-På bilden satt de hemma i min gamle kompiz lägenhet innan kronofogden beslagtog den fr honom .Linorna med den ljuva vita snön ,låg prydligt uppradade  framför dem & de log på bilden !! Nu undrar ni säkert  vad min gamle polare satt inne förr ? Jo.. 7 år för Ett Kilo Kokain !! Detta var En story fr en helt vanlig dag på joobbett ,som  manager !! Å det finns fler i kungahuset som kopplar av på detta sättet !! Believe Me !

7 svar på ”KNARKAR NÅGON I KUNGAHUSET !!”

  1. Tack Greger ! Ja må vara en före detting ,men vad har du åstadkommit i ditt liv ? Ge mig ditt cv så jämför vi ! Läs inte min blogg i framtiden ,så slipper jag dina kommentarer .Men din nyfikenhet Greger är större än att du kan avstå fr att läsa vad jag skriver ! HA EN FIN DAG GREGER !

  2. Nu har du skitit i det blå skåpet! Bilden, som du insinuerar föreställer en medlem i kungahuset, har tidigare varit publicerad i Aftonbladet och är en arrangerad bild. Tidningen använde den för att illustrera ett ökat narkotikamissbruk bland unga kvinnor. En polisanmälan för förtal borde komma som ett brev på posten…

  3. Hej Hemlige Läsare ,som inte kan gå ut med sitt namn . Jag har inte använt några originalbilder till texten utan bara sammanfattat det hela .Så nej ,jag har inte skitit i ngt blå skåp,men tack för informationen ändå .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.