Tjena!

Har ett exemplar av Iron Man 3 på DVD över och då kom jag på den strålande idén att arrangera en tävling!

Vad ska du göra för att ha chansen att vinna den? Jo, jag vill att du berättar vilken typ av superkraft du skulle vilja ha och varför. Skriv gärna något mer än typ ”jag skulle vilja vara skitstark för det skulle vara roligt”. Den som jag anser har den bästa/mest kreativa superkraften och den bästa motiveringen vinner.

Skriv din motivering  i en kommentar, tillsammans med en mejladress där jag når dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren.

Tävlingen håller på till nästa måndag, den 11 november, klockan 23:59. Vinnaren utser jag kort därefter.

Lycka till!

 

iron-man-3

I Iron Man 3 ställs den egensinnige men genialiske industrimagnaten Tony Stark/Iron Man mot en fiende, The Mandarin, vars kraft inte har några gränser. När hela Starks värld slås i spillror beslutar han sig för att leta upp den som är skyldig. Nu måste han mer än någonsin förlita sig på sina tekniska uppfinningar, sin genialitet och sin instinkt för att kunna skydda dem som står honom närmast och bekämpa ondskan med alla medel.

21 svar på ”Tävling: vinn Iron Man 3-DVD”

 1. Skulle vilja kunna flyga lika snabbt som blixten slår ner, med denna superkraft hade jag kunnat ta mig jorden-runt-när-jag-vill.

 2. Jag skulle vilja ha superkraften att förvandla mig till andra varelser, typ djur. Skulle vara oslagbart att få ta sig fram på olika sätt varje dag och man kan anpassa sig lite efter vind och väder. Vore perfekt!

 3. Om jag superkrafter fått,
  skulle jag använda dom inom kort.
  Jag skulle hypnotisera min fru som är hot,
  till att varje kväll vilja nåt.
  Så båda njuter igen så underbart gott,
  känns som det är långt mellan gångerna sen man fick smått.

 4. Jag skulle vilja ha en kombination av superkrafter: Jag skulle vilja kunna teletransportera mig till olika ställen, blixtsnabbt, och kunna ta med mig grejer. För då skulle man kunna ta med sig mat in i ockuperade områden, och hjälpa folk ut när de behövde hjälp. Jag skulle också vilja kunna vara osynlig för vissa människor, samt kunna röra saker och människor men utan de skulle kunna röra mig. Då skulle jag teletransportera mig till vissa världsledares hem (typ snubben som regerar i Syrien för tillfället, och krigar mot sin egen befolkning) och vara osynlig för alla utom honom. Jag skulle inte låta honom sova, prata med honom konstant, knuffa och mobba. Ingen skulle tro på honom när han sa att det var någon annan där. Och detta skulle jag vilja göra tills han slutade mörda sin egen befolkning. Det skulle vara en god gärning – OCH ge utlopp för min lite elakare sida. Perfekt.

 5. Jag skulle ha en kombinerad superkraft. Telepati/styrka/osynlighet/språkkunnighet på allt. Snacka om att man skulle kunna röra om i grytor och se till att det slutades med eländet som sker runt i vår värld.
  Men det är bara drömmarnas styrka jag har 🙂 men det är inte fy skam det heller 😉

 6. Superkraft: Allt kan kopieras om jag får möjlighet att ta på objektet fysiskt, det innebär en aura av energi. Om jag tar på ett fickur så gäller det alla kugghjul, själva armbandet och baksidan eftersom det är sammanvävt. Förut kunde jag bara kopiera en sak i taget eftersom det hade ingen stans att materialiseras. Men nu, i en specialbyggd kammare uppenbarar sig denna produkt i säkert försvar. Min superkraft funkar bara på material som inte är avlevande organismer.. Inte än i alla fall..

 7. Sett filmen limitless? En sån superkraft hade jag velat ha.
  Där man använder 100 % av hjärnan och lär sig nya saker snabbt som satan. I Filmen blir han typ miljardär på några veckor. Han lär sig olika språk hur lätt som helst, skriver en bok på en dag osv. Han handlar ALLTID rätt i ALLA sitationer. Tänk vilka möjligheter man hade haft! Man skulle aldrig behöva vara rädd för nånting egentligen, för man hade klarat av allt!

 8. Jag skulle vilja ha superkraft som en kameleont som är expert på att smälta in i alla omgivningar då jag kan kamouflera mig osynlig! Vilken mästare på spionage jag skulle vara! Mitt superhjältenamn skulle vara She-chameleon!

 9. Jag skulle vilja kunna flyga för att jag har mina syskon utspritt här och där. Lillebror i en annan stad och storebror i ett annat land, samt att mina föräldrar inte bor i samma stad heller. Och tyvärr så kostar det ju att resa, men om jag kunde flyga så skulle jag kunna ta sonen på ryggen och flyga iväg till familjen 🙂

 10. Jag skulle vilja besitta kraften att genom att bara knäppa med fingrarna få allt onödigt i hemmet att försvinna. Glöm alla utrensningar som man aldrig får tid med, allt gammalt och slitet som bara står och tar plats hamnar på tippen alt. hos någon hjälporganisation av sig själv. Och inte att man skulle sakna det som försvunnit. Man skulle bara må så bra av att man hade det välorganiserat och bara de saker man behövde kvar i skåp, hyllor och lådor. Och vilken busines man skulle kunna börja med ”There’s no business like my business”!

 11. Jag skulle vilja ha superkrafter som gör människor snälla mot varandra, (inklusive jag själv, jag är ju för det mesta snäll fast inte alltid, skulle jag påstå det så ljög jag nog allt en smula) men om människor var snällare mot varandra så skulle det aldrig uppstå några krig, och när någon har det dåligt på något sätt så skulle det alltid finnas människor som vill hjälpa, tänk ändå om det gick åtminstone för en dag!!!

 12. Jag skulle vilja kunna få människor och djur att sluta låta. Stoppa jobbiga samtal, skrikande barn, gläfsande hundar och tiggande personer som står överallt.

 13. Jag skulle vilja ha förmågan att Ge Fniss.
  Varje gång jag såg en sur min, en ledsen unge eller en trött tant – då skulle jag trolla med knäna och få dem sådär fnissigt glada.
  Kanske skulle Fnisset rentav bubbla ur dom och smitta vidare som ett Skratt?
  DEN superkraften skulle jag vilja ha!

 14. Jag får tacka för alla mycket intressanta superkrafter! Att utse en vinnare var svårt, men jag har gjort det och även kontaktat personen i fråga.
  Tackar för visat intresse, hoppas på fler tävlingar i framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.