DSCN2064

Nu var det upp till bevis ! Efter att ha figurerat som hård & ödmjuk domare i populära tv programmet IDOL-TV4 de senaste åren ,så var det dags för Anders Bagge att sjunga live ,för första gången någonsin med livepublik på båten Cinderella  .

DSCN2048

Anders var märkbart nervös under soundchecken,trots att han skrivet & producerat tonvis med hits.

Bagge var helt enkelt ute på hal is & skulle nu fronta med sin egen röst  tillsammans med komp av Rickfors ,Ronander mfl,vilket var unikt  utan sin trygghet Hunden Esther ! Rickfors & Ronander med Sveriges bästa band bla Hasse Olsson ,Tobbe Sterner mfl som dominerat Torsdagarna hela hösten på Cinderellla var i toppform denna finalkväll !

 

DSCN2039

 

DSCN2038

Vi som är i branschen ,vet att Bagge  verkligen kan sjunga .Alla demos som kommer från hans studio ,är insjugna av Anders &  de är av mkt hög klass .Jag har hört Celine Dion hits ,som demos insjugna av Anders med hans fantastiskt grymma voice.

DSCN2068

Men självklart är det en helt annan sak att stå på scen ,framför en publik om man har scenskräck ! Bagge tog sig samman klev på scenen & briljerade stundtals .han var mkt fokuserad & gjorde succe .

RSCN2059

När han avslutade med Totos gamla världshit HOLD THE LINE ,sjöng han bättre än Totos egen sångare Bobby Kimball som gästade Cinderella för ett par veckor sedan .

DSCN2075

Det var skönt att se Bagges belåtenhet efteråt & att han övervunnit rädslan ….jag föreslog för Anders dagen efter

-ÅK PÅ TURNE MED BAGGE LIVE !

-SKA FUNDERA sa ANDERS ,MEN DÅ MÅSTE JAG GÅ I TERAPI FÖR ATT ÖVERVINNA RÄDSLAN.    DSCN2061  DSCN2075

I dj båset hade jag sällskap av vår familjs lilla sånggalning Mr Milo ,hans intresse för all form av musik & dans är otroligt stor .Hemma har vi elgitarrer ,sångmickar ,stativ..ja allt som finns att tillgå i vardagsrummet ,där det ofta blir konserter inför familjen .

 

DSCN2020

 

DSCN2018

Det är otroligt kul att se hans musikintresse ,då jag under 25 års tid ,tagit fram en hel del Stjärnor .

RSCN2037

DSCN2014

Sen vad det blir av det intresset får vi se ,förhoppningsvis kan man vägleda honom rätt & han kan få utdelning av det i livet .

RSCN2034

Min fru är en klippa ,som orkar följa med på dessa oändliga turneer år efter år ..det gör mitt turneliv otroligt stimulerande  & betydelsefullt .

DSCN2115

Over & Out fr The Brinks !

DSCN2032

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.