Jag är en kulturpersonlighet som under senaste året agerat i Johnny Bodes anda.Jag har skapat skandal & visat fräckhet via min nysläppta bok ETT JÄVLA LIV !! 4000 LÖPSEDLAR  SENARE !! Äntligen ett pris en vinst & utmärkelse för mitt hårda jobb med min bok ..tänkte jag ,när jag öppnade brevet & läste de första raderna. sen läste jag att jag  är dessutom en extra meriterande mottagare av detta pris,pga av att jag trots många motgångar vägrar ge upp & envetet kämpar på mot nya framsteg i stark tro på mig själv ! Dessutom ser til att skapa löpsedlar år efter år. Herregud tänkte jag stilla vid köksbordet -Vad är nu detta ?

Jag är tydligen årets Johnny Bode stipendiat …så var är då priset ..fortsätter att leta i brevet ,finner ett par vita handskar ,ett diplom & en nota & ett foto på ett gäng glada människor ,som förmodligen tillhör Johnny Bode sällskapet.Förutom att min SJÄLVBIOGRAFI ÄR NOMINERAD TILL ÅRETS BIOGRAFI 2012 och har sålt mer än Tommy Körbergs,Lasse Berghagens & Magnus Hedmans böcker,så har jag nu alltså vunnit Johnny Bodes pris ! Härligt ,tänker jag ,men när jag läser igenom allt finner jag en nota & ett foto ,så får jag informationen att de SUPIT UPP MIN VINST på 6291 kr ,vilka JÄVLA SVIN TÄNKER JAG Å GARVAR sen sansar jag mig å tänker …okej helt i min anda & jag hoppas att de hade jävligt kul  den där kvällen och tänkte på mig ,då de först söp upp min vinst & sedan rumlade hem halvpackade genom Göteborgs Stad !! Så nu har jag firat SJÄLV med min Tess !! Så stort Tack Johnny Bode Sällskapet !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.