Debatten om Elisabeth Svantesson

Här kommer det bitska inlägget ni har väntat på  🙂  Sverige är ett märkligt land. Det är så extremt viktigt att vi är toleranta mot alla människor i detta land. Vi har varit rädda för att våra egna rättigheter ska kunna kränka andra människor värderingar. Vi anpassar våra lagar och regler för andra som kommer till vårt land. Vi tillåter Mosker och minareter samtidigt som vi förbjuder skolavslutningar i kyrkor.  Ja någon får absolut inte känns sig kränkt i Sverige. Vi är extremt måna om allas lika rättigheter oavsett kön, sexuell läggning eller åsikter. Dock tydligen med reservationer..

Elisabeth Svantesson den nya arbetsmarkandsministern har haft ett media drev emot sig senaste vecka då framför allt från den svenska hjärntvättmaskinen aftonbladet. Vad har hennes personliga åsikter med hennes kompetens att göra? Och helt plötsligt i landet som är öppen för allt är det någon stor grej att hon har varit med i Livets Ord. Jaha Livets Ord är en lite mer passionerad kyrka en svenska kyrkan. Men om man är kommitad till något då bör man väl vara passionerad eller i min värld fokusera på något annat. Det är ingen som ifrågasätter fotbollssupportrarnas passion på en fotbollsmatch. Det drevet mot Livets ord under 90-talet lever fortfarande vidare igenom framför allt aftonbladet. Ja visst de var kanske lite extrema när de kom men idag är vanlig frikyrka med mycket energi som även gett bistånd på mer än en miljard runt om i världen. De som åsikter har de ens varit på ett möte innan de slänger ut sig åsikter?  Visst det kanske kan finnas saker i livets Ord som kan disskuteras men vad har det med Elisabeth Svensson? Låt henne göra sitt jobb och döm henne efter hennes arbete insatts!

Någon s.k ” Expert”  Per Kornhall utalar sig om hennes nuvarande kyrka. Men ”experten” är en avhoppande ex medlem från Livets ord. Ja en organisation med 5000 medlemar har säkerligen missnöjda ex medlemar. Det har de flesta arbetsplatser eller förningar också så vet inte vad som gör honom till expert. Jag var med i scouterna 1990 och trivdes inte så det kanske gör mig till expert i det området också..

Hennes svar är bra ” Vad har det med mitt arbete att göra?”

Är det inte dags att lyfta fram människor  och fokusera på positiva saker istället!?

 

untitled

 

 

Andreas Lindgren
Om bloggen
Entreprenör som gillar livets goda. Mitt motto är kör bara. Det finns inget som jag ogillar mer än jäntelag och avundsjuka. Låt folk lyckas och unna folk framgång. Om du är avundsjuk gör nåt själv istället:) Inget är omöjligt allt är möjligt! Kommer blogga om affärer, mode, livstil, resor och allt möjligt jag själv tycker är roligt.

Lämna en kommentar

*