Flygfota med radiostyrd helikopter – drönare

Ja det råder väll ingen brist på drönare för flygfotografering och filmning just nu men när det kommer till användarevänlighet så blir det lite tuffare, vi har testat!

3D Robotics, det är en ordinarie quadcopter drönare, som liknar de från Parrot och tiotal andra konsument drönare på marknaden. Utom att den är utformad för att undvika hinder! detta ger alla, från farmor till klumpiga barn, chansen att använda en drönare för flygfotografering utan risken att den krashar i bitar.

 

3D Robotics IRIS + levereras med integrerat GoPro fäste, så att du enkelt kan smälla på en cam utan att behöva ställa in något annat. Den upptäcker själv om och när den flygit utanför radiokontrollen och flyger då tillbaka och handlar på startpunkten tack vare den inbyggda GPSen, samma sak händer om du inte skulle uppmärksamma att batterinivån börjar bli låg, inga problem IRIS+ kommer tillbaka till dig och landar själv!

Fortfarande skraj att krasha ? inga problem , eftersom IRIS + kommer med sin egen gps programvara så kan du redan innan du startar planera hela flygturen med olika wavepoints, IRIS flyger sedan själv den planerade rutten och du behöver inte ens röra kontrollerna.

Finns otroligt mycket coolt man kan göra med dessa drönare, har du någon idé ?

Mensworld
Om bloggen

Lämna en kommentar

*