Fotbolls VM 2014! BRASILIEN!

Hallå ! Ä Du me ? Det är snart bara två veckor kvar till invigningen av fotbolls VM 2014 i Brasilien.

Ja, visst har vi hört men vi hänger ju inte med eftersom det går så fort hela tiden.

Självklart du som är jätteintresserad har ju koll, väntar och räknar ner dag för dag och kanske i stället säger, drygt två veckor kvar.
Vi är alla olika och har olika ingångsvärden, men visst är det så att när det är fotbolls VM så berör det oss alla på något sätt mer eller mindre. Och även vi som kanske inte är så intresserade, vi tänder också till och vill gärna vara med och läsa vad som skrivs, och höra vad som säjs och visas på tv. Och kanske i år inte minst för att det är i Brasilien.
Visst känns det lite snopet och tråkigt att inte Sverige är med, men på nått sätt så bara känner jag, det kommer bli ett spännande VM. Och jag vet att jag kommer att sitta där framför tv:n, det bara är så.

Men även om vi inte är med och spelar så har vi ju i alla fall vår egen VM-låt, Panetoz, du vet bandet med ”dansa pausa”- låten har ju gjort vår egen mästerskapslåt, kul.
Och förresten, du vet väl om, det blir ändå ett lag som ska försvara de blågula färgerna: ”Det okända landslaget”, det svenska landslaget för lindrigt utvecklingsstörda. Detta är ju jätteroligt. Tack Zlatan för att du gjort det möjligt.

För att du nu inte ska missa något inför och under VM så ska Du veta att du kan få all nödvändig information om du klickar in på länken fotbolls vm 2014
Och till sist, ska vi tro att Tyskland kan vinna i Sydamerika ?

Mensworld
Om bloggen

Lämna en kommentar

*