En sak är djävligt säker! Mina kroppkakor borde få vara med i TV. Lars lindius, bror till TV-kocken Lindius, kom hem till mig när jag pensionerat mig. Han och några fler av mina f.d arbetskamrater fråm milostaben i Boden blev bjudna på MINA kroppkakor. Lasses spontana utlåtande var ”det här är förbanne mig dom godaste kroppkakorna jag någonsin ätit”! Nej, dom är INTE klotrunda som i affären, dom har INTE deras fantasilösa fyllning och dom är INTE hårda! Just nu är jag gräsänkling ett par veckor och inför denna upplevelse kokade jag 20 kroppkakor för att slippa laga mat så ofta. Jag skall också göra raggmunk med fläsk -på MITT sätt! Inget för den som tror att man dör om man äter fett från djurriket! Dom blir så goda att man äter alldeles för många! Lingonsylt till är ett måste! Den tar hand om fettet!

kroppkakor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.