Hej! 

Jag har varit riktigt dålig på att blogga för jag har fyllt år och haft kalas i parken. Det blev riktigt bra – även om jag tappade minnet i slutet, hahaha! Herregud. Jag har skämts SÅÅÅÅ mycket över det! Vidrigt att ha den ångesten! Usch! Måste lära mig dricka vatten när jag går ut. Typiskt att blanda skumpa och öl också?! Vafan. Hahaha! 🙂 Men skitsamma.. det var en kul fest! image

I kväll ska jag träna med Alexandra (ÄNTLIGEN!!) och jag ska springa skithårt på löpbandet till hård EDM. Ultronic är min favoritspringlåt. Har inte tröttnat på den än – och ändå gick den varm till och med i vintras när jag tränade själv mitt i natten efter jobb. Just nu sitter jag med utvecklingsförklaringsmodeller blablabla inom sociologin. Jag ska göra en intervju med en person där jag ska jämföra svaren ihop med denna modell. Får efterlysa någon på Facebook som vill bli utfrågad. Orkar inte fråga mamma för henne vet jag ju allt om, haha!

image
Denna vecka ska jag bli klar med några uppgifter till skolan. Mest för att jag verkligen inte vill halka efter där vid operationen. Vill visa att jag vill vara med och studera detta liksom. Ämnet i sig är väldigt intressant faktiskt. Jag ska dessutom få håret gjort igen, gå på företagsmöte i morgon med min arbetspartner som har jobbat fram lite grejer. Borde egentligen göra klart lite jag med till just det där. Får avsätta tid på förmiddagen helt enkelt. Så jävla svårt att få tiden att räcka till. Idag hann jag liksom ÄNTLIGEN tvätta?! Haha! Annars gillar jag att springa ut genom dörren när mamma gör det, men idag bestämde jag mig stenhårt för att tvätta och stanna hemma. INTE gå till bibblan, haha! Men… men i morgon ska jag dit. Såklart.

image
Och det där med operationen som många undrar över. Jag är inte så bra på att prata om det, men jag opereras alltså på tisdag, En sköterska ringer mig dagen innan och säger vilken tid. Mamma kommer att vara med mig mitt dygn på sjukhuset och sedan åker vi hem dagen efter. Väl hemma kommer jag nog vara rätt dålig de första dagarna (ont) och efter en vecka får man ta ut allt de stoppat in i örat. Veckan därpå åker mammis bort och jag får klara mig på egen hand, men det ska nog gå bra med mitt xbox 🙂

Nu har jag 42424 saker att göra. typ hänga upp tvätten, typ bli klar med den här jävla modellutvecklingsblägrejen, typ få tag i Alexandra å kolla när vi ska ses, typ annat skit. Ajuste, företaget också. Damnit. Företaget är fan i mitt huvud KONSTANT. Galet.

Tjing! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.