Rejält bredband från T3

startsida_01Bredbandsmarknaden är en djungel, något Men’s World upptäckte när det var dags för en ny leverantör till redaktionen. Valet föll till slut på T3, en relativt ny uppstickare på marknaden med bas i Umeå.

T3 är specialiserade på bredband via fiber och för oss som ständigt är uppkopplade fanns inget annat alternativ än att använda fiberanslutning. En annan faktor som spelade in var deras kundtjänst. Till skillnad från massvis andra leverantörer så driver de sin egen kundtjänst istället för att låta ett callcenter göra det vilket är väldigt positivt. Sen gillar vi uppstickare och T3 är en norrländsk operatör som grundades så sent som 2002. De har idag drygt 30 000 kunder fördelat på över 100 stadsnät runt om i Sverige. Utöver bredband via stadsnät levererar de även dedikerade lösningar till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare samt tilläggstjänster för både konsumenter och företag.

Kika gärna in på deras hemsida www.t3.se om ni är sugna på att byta till rejält bredband. Kolla gärna in deras reklamfilm också nedan. När vi såg den visste vi att detta verkligen var något för Men’s World. Rejält bredband, rejäl sajt!

Christian Ternstedt
christian@mensworld.se

Mensworld
Om bloggen

Lämna en kommentar

*