Mitt mål vara att blogga på kvällen då det ofta är fullt upp hela dagarna…
Det sprack igår men som ni säkert har hört så tar det 21 – 30 dagar att skapa
en ny vana. Ska se till att skapa många positiva vanor de kommande 4 månaderna.

Det känns skönt att blogga så jag ska fortsätta. Det är bra att
reflektera över vad man gör på dagarna.

Så här kommer gårdagen..

0800 Espresso och ut i det vackra vädret för ett konditionspass. Det blev 7 km löpträning. Kändes rätt tungt i benen… Har slarvat och mest tränat styrka de senaste veckorna. Vill få in 3 x 60 min konditionsträning per vecka. Plus ca 4 – 5 styrkepass. Där har vi en vana till 🙂 att nöta in !

1000 Inga mötet under dagen så jag jobbar från hemmakontoret. Det består av en soffan och extremt sexig 46 tums Samsung TV. 3D effekt och allt. Det blev några timmar i telefonen och online. Målet var att säkerställa att mina partners når sina mål för månaden. Det ser riktigt bra ut och det gör mitt jobb väldigt enkelt. Verkligen roligt att se hur verksamheten växer månad efter månad och hur människor utvecklas till ledare.

1630 På väg in till stan för att provträna på SATS Spårvagshallarna. Inte så sugen på att byta gym men många kollegor tränar på SATS så det bra att kunna kombinera nytta med nöje. Alltid så effektiv 🙂 Idag blir det rygg och mage. Ett av mina favoritpass.

1830 Stormöte med en legend inom antiaging industrin. Niclas är på besök från Luxemburg. Niclas har en imponerande distributionskanal som sträcker sig till 25 länder och över 15 års erfarenhet av att bygga business. Så skönt att man alltid kan vända sig till en person som Niclas och få rådgivning.

2100 HUNGRIG!! Lite slarv med maten idag. Smoothie till frukost, kyckling och sallad till lunch, smoothie till mellanmål, proteinbar efter träning och så nu Ceasar Sallad med kyckling. Det smakade bra på Kofi Café på Birger Jarlsgatan. Trevligt sällskap av mina två kollegor , Jaunita och Emil .

2200 Riche. Barhäng och mingel. Mycket folk men glad och trevlig stämning. Träffade Panamas ambassadör , min favorit servitör Fredrik som även är en fantastisk konstnär och många andra härliga personer.

2300 Dagen avslutades med dans och stök på Soap Bar till stängning. Bra dag och mycket roliga möten. Livet är bra kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.