Breaket är över ! Bröllopsresan på 18 dgr var fantastisk med 40 gradig värme & ständig sol på ett 5 stjärnigt exclusivt hotel / resort med 200 vaktande security omkring oss dygnet runt . Vart man än gick var det folk som öppnade dörrar eller stod med handduken redo efter pool eller havsdoppet….Mkt märklig känsla ,men en kul upplevelse ..

Mindre kul var dock att jag lyckades få med mig 4 svarta tår hem ..nysydda såg de ut som jag fått kallbrand  .fastnade i ett korallrev ,då det var fridykning & jag skulle styla med att vandra runt på dem ..jaja ..jag lever ,så det härdar bara en gammal skåning.Detta innebar dock att jag  hamnade på Sjukan & även fick ställa in Helgens spelning i Östhammar utanför Uppsala på Pulz ,mkt tråkigt ,men jag kommer åter en annan gång.

Det bästa av allt förutom att jag nu landat i mitt liv ,som en gift man med fullt ansvar för familj & barn var att för första gången någonsin stängde jag av mobiler ,mail,twitter ,facebook,blogg m.m ..vilken otrolig känsla att bara vara …att bara vara med familjen & sina egna tankar för en gångs skull ..UTAN NÅGONTING ,det har inte hänt de senaste 30 åren ,men det kommer jag att praktisera för all framtid på varje semester in THE FUTURE ,nu är det dags att slita sig tillbaka in i vardagen & kämpa som alla andra..det finns en tjusning med det med !!

Till sist ,som jag sa för ca 1 månad sedan var att Yohio skulle bli topp 3 i mellon & plats nr  2 blev det till slut ,så lite känsla har jag kvar ,men att Robin Stjernberg skulle vinna kunde inte ens jag gissat ! Stort Grattis till ännu en Skåning som lyckats i mellon ,för 2 år sedan var det Eric Saade som hängde på mina minidisco i Helsingborg i början på 2000 talet ,som breakade igenom…… Den första offentliga låt Eric sjöng var Nordmans  Vandraren..vid 5 års ålder … Tidernas förändras ….Vi har en ny generation artister som kommit för att stanna ….

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.