Dagarna i ända år efter år ,så ser jag samma mönster upprepa sig !!Alla har exakt samma inställning & alla tror att de är världsstjärnor fr Dag .1 . Det spelar ingen roll om det är inom musik,skådespeleri,artisteri eller sport etc ,har de bara fått den minsta massmediala uppmärksamhet ,så anseer 95% att de är etablerade & ska ha ersättning därefter.

Nu har jag stött på detta problem igen ..DÄR ALLT BARA ÄR CASH I LIVET men var fan tog glädjen & kämpandet vägen för att nå toppen ? Jag tänker på Melodifestivalens finaldeltagare ,jag fick samtliga priser igår på alla deltagare ,som nu alla skall ut på turne.

I Louise Hoffsteins & The Coca Cowboys ( Körberg mfl.)  samt mr Gyllenhammars fall ,så förstår jag att de tar oskäligt bra betalt .David Lindgren är smart & håller ett bra pris,precis som förra året ,men av de nya stjärnorna (Stjernberg,Anton,Munther,Yohio) som har en del kvar att bevisa både på scen & att leverera hits i framtiden är det skrämmande hur ngn kan kosta 250.000 :- som aldrig haft en hit .

Då ställer man sig frågan -Hur reagerar Sveriges arrangörer ,som skall betala gagerna?  Samtliga jag talade med igår, har börjat tröttna på att dessa unga nya popstars som tror att de med sitt management i spetsen skall bli miljonärer på en sommar .Det blir de oftast ändå ,för det är efterfrågan & publikens krav som styr arrangörens val av artister,men 75 % av deras spelningar blir fiasko & det kommer inget folk ,därför de inte har ngn kassakista med hits sen förut & inte håller den klass som krävs,så att de kan stanna kvar år efter år ..

Nej ofta glöms dessa idol & mello supertalanger bort lika snabbt som de slog igenom ,för de varken orkar eller kan bygga ngt varaktigt ,som håller i evighet såsom Ledin,Gessle,Nordman,Style.mfl…för de har helt enkelt inte den viljan.

Att Sean Banan kostar mest i sommar är ingen hemlighet ,men han är ensam i sin genre & drar fulla hus vart än han kommer & hans tid är begränsad,men han levererar & har kämpat sig till toppen & vet att tiden är knapp .snart kommer ngn ny som tar barnen med storm & blir deras favorit !Sean banan tog över efter Markolioo ..Vem tar över efter Sean Banan .. Vem tar över efter Thomas Ledin, Jerry Williams,Magnus Uggla …..

Själv satsar jag på Sean Banan ..barnens favorit !!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.