I detta inlägg förekommer reklam från sibylla

Med risk för att få påhopp vill jag ändå göra ett inlägg i hamburgerdebatten. För mig började mitt intresse för hamburgare just på Sibylla, jag växte upp under en tid då sibylla direkt förknippades med hamburgare och det sitter fortfarande djupt inne. Kommer ihåg när man som 13-åring åkte till den lokala grillen och fick en ”90-grammare med ost” oj oj oj så gott det var.

Mycket har hänt sedan dess och hamburgare har blivit riktigt trendigt med nya hak som ständigt erbjuder ”Sveriges bästa hamburgare”. Även ett antar bloggar just dedikerade till hamburgare finns även och jag har tittat in på några av dom och kan väll tycka att det har gått lite över styr för vissa. Visst är det intressant att experimentera med lika köttmix brisket, chuck etc, det gör en otrolig skillnad i smak kan jag meddela ( har testat flertalet ) men! behöver det gå över styr totalt?

Först och främst så är det hamburgare jag är ute efter och inte råbiff, dessutom slår jag fast att tillbehör inte är att förglömma, många av dessa ”superburgare” verkar som dom helst skall ätas näst intill råa och helt utan tillbehör såsom hamburgerdessing eller ens ketchyp, lök nej därför att dessa burgare är så unikt goda så det enda man behöver ha på är salt och peppar…

Nej tack inte för mig! Ge mig dressing och extra allt som på den gamla goda sibylla tiden.

I detta inlägg förekommer reklam från sibylla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.