Ett annorlunda bilföretag

När man första gången hör om Mårenssons bilar i skåne så kanske man tänker ja, en bilaffär som alla andra.
O inte kan man väl åka till skåne för att köpa bil om man nu bor lite eller kanske t o m mycket längre norr ut i landet.

Men om man googlar lite och läser om företaget så förstår man snart att det är ett annorlunda bilföretag i många hänseenden.
Inte bara att man har ett enormt utbud av alla de bilar, ja, alla de sorter, så även olika transportfordon. Så långt jag kan förstå så lär det finnas nästan 1000 bilar att välja på, då kanske det gäller att tänka till i förväg vad man söker annars kanske man får lite problem. Man har dessutom ett jätteurval av alla slags volvobilar, så även Honda. Kort sagt här finns bilar för alla. Ja, jag vågar nästan säga, vad du än söker så bör du kunna hitta det här.

Dodge Durango

Dodge Durango Citadel Pris 519.900 kr

Priserna då !? ja, det väl upp till Dej vad du gör av det begärda priset, men det är ju inte många bilfirmor som erbjuder minst 20 000 kr för inbytesbilen och det kan ju vara en bra ingång om man nu kommer med en gammal bil.

Som jag sa inledningsvis så är detta ett annorlunda bilföretag, det är inte bara bilar, men har bl a också en mode och inredningsbutik som dessutom lär vara prisbelönt med bl a kläder för både henne och honom. Man lovar dessutom att stå för fikat om du kommer och kommer du på helgen så får du dessutom korv med bröd, kan väl va nåt kanske inte minst för barnen.

Företaget finns på flera platser i skåne så det är nog bäst att du går in på Mårtenssons hemsida  och kollar lite så du vet var du ska resa beroende på vad du söker.

Ett faktum är, att fast jag inte just nu är i behov att byta eller köpa bil så blir jag sugen att besöka detta bilföretag, och när du har kollat på hemsidan så förstår du vad jag menar, då ser du dessutom var de olika bilhallarna och företagen ligger i skåne.

Lycka till !

Mensworld
Om bloggen

Lämna en kommentar

*