sandrafront

Karlstad skryter konstant om att vara Sveriges soligaste stad – alla kategorier. Många har haft extremt upprörda åsikter över detta påstående och känt sig vara extrem förolämpade av denna oförskämdhet. Värmland?? Jag har nu undersökt detta rent vetenskapligt på djupet och kommit upp med en tes. Vetenskap i detta fall handlar om att ge mer variabler till frågan än bara rena soltimmar från SMHI. Det handlar om folk från denna stad som skiner starkare än solen. Som på så sätt kan ge fler D-vitaminer på enbart personlighet än enbart solljus. Då hittade jag en otroligt skön ny kraft som bidragit till detta. Hon kan påverka solens kretslopp med sin skönhet och hon heter – TADAAAAA! – Sandra Reiche.

sandra2

Hej Sandra. Du är inte vilken ordinär glamourmodell som helst. Du kan ju nästan representera andan av att tjejer från landet kan vara nästan sexigare än dem från stan! Hur lyckas du med det?

IMG_4647sandra1

Hejsan! Hehe, nämen tack så mycket! Ja hur lyckas jag med det tro? Jag lägger mycket tid på mitt utseende då det är grymt viktigt för mig. Älskar smink och hår, och att ha en snygg och vältränad kropp står högt på min lista så jag spenderar väldigt mycket tid på gymmet. Så det är väl resultatet av hård träning och min utseendesfixering hehe.

sandra3

En fråga, du är ju kär i din Amazon som du meckar med. Vilket ju är hur coolt som helt. Hur klarar du det samtidigt som du har långa målade naglar, ögonfransar större än flugsmällor, utan att få olja i öron och i andra håligheter?

32602872-SPAKS

Allt för min älskade Amazon! När man är i garaget så bryr man sig inte längre, då är allt fokus på att få ordning på min älskade Amazon, då bryr man sig inte om man är svart av olja i hela ansiktet och om några naglar går av, för det är det värt för att få Amazonen fin. Sen kan jag tycka att det är ganska sexigt att ha lite skitiga arbetskläder och vara oljig på kroppen, tycker ni inte det?

sara4

Som en jordnära lantistjej, vad är din relation till det ytliga Stureplan, du hänger ju ändå där titt som tätt?

Jag har i princip ingen relation alls till att hänga på Stureplan, jag har bara varit där o festat två gånger, men känner att det är lite för ”drygt” för min smak, de riktiga festerna och folk som kan festa på riktigt hittar man ju mer på landet.

12001032-6fawR

Du verkar även vara ett stort fan av TV-serier. Kan du ranka de fem bästa för dina fans?

Ja, jag har verkligen blivit en riktig serienörd hehe. Min absoluta favoritserie är utan tvekan Breaking Bad, som tyvärr sände sitt sista avsnitt häromdagen, jag vart nästan lite gråtfärdig haha! Annars så gillar jag Dexter, The Walking Dead, och jag ska inte glömma South park också, DET är humor på hög nivå!

Du är en av försvinnande få glamourtjejer utan silikontuttar? Är du inte sugen på att skaffa det? Din hårda, erkända träning gör ju ändå att de förminskas?

Nej jag har aldrig varit intresserad av att skaffa det faktiskt, jag är lyckligt lottad som har fått runda fasta tuttar i bra storlek utan silikon. Jag får väldigt ofta mejl från tjejer som undrar vilken klinik jag gjort mina bröst på och det tar jag verkligen som en komplimang, känns skönt att ha fina tuttar utan att behöva betala för dem! Men skulle de någon gång krympa mycket, eller bli hängiga med åldern så skulle jag absolut vilja ha silikonbröst, så vi får se i framtiden.

Om någon kille är sugen på att förföra dig. Ända in i höhalmen och villig att komma ner till dig i Värmland för att höja dig till världens vackraste prinsessa. Vad har du för råd till honom för att han ska lyckas?

För att fånga mitt intresse gäller det att han är jordnära, har nära till skratt och kan bjuda på sig själv, är omtänksam och ansvarsfull. Ärlighet är något jag sätter väldigt högt. Sen är det ett stort plus om han är lika passionerad som mig med träning och att han är mån om sitt utseende, muskler är ju aldrig fel hehe. Jag tänder mycket på manliga män som vågar ta för sej till vardags och i sängen förstås!

384444_292481657460803_281676205208015_774351_1719488104_n

Sist, din blogg är otroligt annorlunda. Så fortsätt skriv. Jag läser den och många med mig. Vad nytt kan vi förvänta oss från den i framtiden?

Tack, det känns väldigt JAG att vara annorlunda. Jag skriver vad jag känner för utan att tänka så mycket och då kan de bli lite värmländska och svordomar lite här o var ibland. Det som kommer att komma i bloggen framöver är många heta bilder, både från plåtningar och egentagna. Den kommer handla mycket om träningen och min utveckling där, om min Amazon såklart, fler videobloggar, träningsvideos och om allt annat galet jag kan hitta på, det finns inga begränsningar i min blogg, allt kan hända!

Ni hittar den inoljade bilmekare-Sandras sexiga blogg HÄR!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.