vlcsnap-2013-10-03-18h18m56s40

Ganska mustigt avsnitt i Måndags, nr 4 av ja vem vet hur många avsnitt dom kommer slänga upp. Det känns som en held del just nu, MYCKET som skall återberättas. Men i vilket fall, rakt upp och ner så är vi några st som jagar My Martens!

vlcsnap-2013-10-03-18h21m18s211

Jag kan säga att det var helt sjukt kul att åka golfbil. Givetvis åkte jag i bilen med My, får ju hålla sig framme. Som förare är man ju upptagen med körningen, men som passagerare finns alla möjligheter. Jag i neongrönt linne!

vlcsnap-2013-10-03-18h25m51s97

Hela grejjen med att spela golf var ju rätt kul ändå, men well man är ju tävlingsmänniska så det gäller ju att tagga till. Visades inte mycket av reaktionerna mer än från Joel som gnäller lite om vad som är orättvist 😉 själv gick jag mest runt och fulade mig med alla. Rent taktiskt så gillar jag att hålla mig framme överallt, men som en härligt energikick och well det är hur jag är som människa också. Gladeligen syns min tiger tatoo lite lite och jag får en bra bild på mina armar som jag kämpar med på gymmet, #egoboost typ ah well nästa sommar kanske.

vlcsnap-2013-10-03-18h28m26s120

Mitt lille ACE i rockarmen som dom nämner senare i programmet. Vad gör man inte, giiivetvis blir det åka hojj!

vlcsnap-2013-10-03-18h29m37s61

Alltså lite synd att dom inte visade mer från hästridningen. Jag hade riktigt kul med hästen. Hela mitt gäng här hemma skämtar mycket om hästar, glad hest, klad hest, ingen aning om ni som läser fattar vad jag menar men det är en lång historia och häst har blivit både en positivt ord eller ett skälsord, anyyyways så hade jag hoppade få bjuda på lite internhumor i programmet men det är ju givetvis inte med suck.

vlcsnap-2013-10-03-18h31m41s24

Trevlig date och den var precis så trevlig som TV fick det att framstå, kul att inget blir fake eller på något sätt uppgjort/riggat på det viset. My är en tjej som är sjukt enkelt att prata med. Riktigt kul att få lite egen tid, och som hon kommenterar så är det lättare att få grepp om mig 1on1 än i stora grupper. Normalt sett ser jag mig som en ledare och tar gärna täten, men det handlar liksom inte om det i sådana här sammanhang. Hade vi haft några projekt att ”göra” så hade jag tagit framkanten mycket mer men well nu är det ju tjejer vi jagar. Jag berättade väldigt mycket om mig själv och det är något jag tycker är kul att göra, doh alla gillar väl att snacka om sig själva men allt beror ju på hur man gör det. För mig så är min historia viktig, det säger mycket om vem jag är, men det definierar mig inte kanske, hm jag menar att vad som hänt kan vara viktigt, men inte det som styr mig idag mer än vad jag kan ha lärt mig och tar med mig.

Fått mycket kommentarer om att vi drack vin och sedan kanske körde hojj. Givetvis smuttade jag bara lite lätt, tänker inte riskera det där! uuuuuuuuuuuusch för alkohol och trafik.

vlcsnap-2013-10-03-18h35m26s234

Ironiskt nog är det 2 myggor som typ parar sig framför våra ögon. Given replik ”ensam mygga söker”, bra humor! Och well jag avslöjar lite humor, men lite saker som hänt mig back in the days. Jag hatar att verkligen bli orättvist behandlad, jag hatar också när andra blir det … just för att jag blivit mobbad när jag var yngre. Att folk inte tar plats är en helt annan sak, för alla ska få chansen att ta plats, gör dom det inte själva så well då bryr jag mig inte men att aktivt mota någon som vill få chansen att göra något, nja det är mobbning för mig.

Anyways, skitkul avsnitt. Jag är supernöjd och jag är glad att jag får tid där det visar vem jag är på riktigt. Lugn, trygg, stabil och humor. Klassiskt Erik, kom in i björnkramen så är du trygg! MEEEN jag är inte dumsnäll, fyfan.

Aja, kurering pågår av förkylning igen .. helt jävla sjukt , måste ha sämsta generna i världen.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.