En hemvändning:

 

Ingen har trott ryktena som spridit sig. Gino hem till Sverige? Va? Mer troligt att himlen ramlar ner eller att Carola ska bli populär igen! ”Vi som känner Gino vet att han aldrig skulle byta en karibisk ö mot dystra Sverige” Över hans döda kropp ffs!

 

162_21406310703_453_n

 

 

 

 

Tro det eller ej, men nu är det bokat och klart, så är det. Om exakt en vecka går flyget hem till Svedala igen. Puh. Inte vart ”hemma” på 9 månader nu. Men jag har lite privata saker att ta hand om som man aldrig kommer undan och dem måste man tydligen alltid göra i sitt trötta hemland. En av dem är att ta ut mina skruvar ur foten som jag fick inborrade när jag bröt foten för lite över ett år sedan. Säsongen är slut här i Karibien, alla turister är försvunna så inget mer jobb för mig, nu väntar bara orkansäsongen, så dags att röra på sig.

 

Det blir först en sejour i Malmö (ja jag dras uppenbarligen till farliga platser) hos min djupt älskade extrafamilj så jag i lugn och ro kan ordna upp det viktigaste, sen är tanken att ta mig upp hem till Stockholm till alla mina vänner och lite Hammarbymatcher (om jag hittar någon att bo hos). Verkar nog även bli en tur till Malta senare i sommar. Vår Chefredaktör insisterar tydligen på att jag ska lära honom att dyka, och det ställer jag såklart upp på.

 

11597_10152692954005464_1420471967_n

 

 

 

Vill ha en varm sommar nu. Den kan ju inte bli värre än den förra, då vi hade sommarväder typ i en vecka, så jag känner mig otroligt positiv!

 

Vilka vänner har jag i Malmö med omnejd? Hör gärna av er! Även riktigt sugen på att fota igen så är det några snygga modeller i närheten så skrik till! Inte ofta detta erbjudande kommer från mig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.