Skärmavbild 2015-07-06 kl. 01.06.01

I CAN’T STOP – STOP PLAYING – THIS SONG IT MAKES ME HIGH!! 

Oj, vilken jävla helg jag hade. Jag har hängt i parker, gått på krogar och åkt båt. Jag har umgåtts med riktigt roliga människor som fått mig i gapskratt om och om igen. Det har varit alldeles fantastiskt! Jag har dessutom badat! Och det var varmt! Eller så är jag sjuk i huvudet. Jag tyckte det var varmt i alla fall. Men det var egentligen en tvångshandling då jag hade druckit för mycket vin i båten och behövde kissa, haha! Typiskt!

Jag har hängt på Kellys, Patricia och Lionbar. Har åkt en vända förbi IKEA och planerat inköp till festen. Har köpt helium, ballonger, serpentiner och annat. Ska rota fram kubb och annat kul med. Har hängt på beachparty, i Tanto och på uteserveringar. Har ätit Vapianos oxfilé som kan vara det bästa som finns (rare, alltid rare, aldrig medium). Har sprungit över bryggor, fått fräknar och kramats med fina vänner. Har fått en pappersfågel, blivit raggad på och fått vin över hela mina ben. Jag har haft en FANTASTISK helg och jag ser verkligen fram emot nästa i Rålis när vi firar min födelsedag. Dessutom sista festhelgen innan operationen. Jag kommer nog inte vara så ensam då ändå. Har blivit lovat till att jag ska få besök av flera 🙂

Nu är jag bara taggad på en ny vecka med träning och cola zero. Företaget går så jävla bra och jag har verkligen kommit igång med allt jag ska göra. Känns super! Snart ska namnet upp och då kommer man kunna se vad det handlar om. Vi ska bara regga domäner och kontakta lite folk. Jag ska dessutom få fram en slags planering och struktur för företaget.

Det kommer bli awesome! Ser verkligen fram emot denna vecka! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.