Skärmavbild 2015-12-17 kl. 23.57.33

Haha, ja men nu kanske ni fattar hur stora ögon jag har, hahaha! Min kille brukar säga att jag har näst störst i världen. Bara Gollum har större, hahaha! 😀 Så roligt!

Hej förresten,

Det där var egentligen jag efter en stängning i veckan. Jag har jobbat en del, varit sjuk en del, blivit frisk och jobbat igen. Jag har varit med min kille i helgen (som vanligt) och denna helg var helt magisk för vårt förhållande. Vi har fått prata om så många saker och vi har utvecklats jättemycket. Det känns jättebra faktiskt. Det är så mysigt att vara ihop med någon som man faktiskt kan prata med utan att han blir helt tokig eller introvert. Jag och Martin är så lika i kommunikation. Vi gillar raka rör, vi har inget minne alls av vad den andra sagt (jag har så sent som igår sagt att Martin är född i Umeå och det är han inte, hahaha!!!), vi säger vad vi känner rakt ut, vi är jätteromantiska (alltså på en nivå som är för gullig nästan), vi gillar fysisk kontakt jättemycket och vi är tydliga som fan med vad vi gillar och ogillar. Han blir liksom förvånad om han kan säga åt mig hur man ska göra saker eller kritisera mig för att jag gjort något fel typ. Igår skulle han bara testa hur det skulle vara att säga ”du har glömt sminkrester i handfatet”. Jag sa väl typ ”fan sorry, jag glömde det, men jag brukar vara ganska noga med det annars.. ska ta bort det..”. Han log med hel ansiktet typ. ”Jag skulle bara testa om du blev arg”. Lol?! Vafan vadå arg? Haha! Hur ska man kunna ha ett liv ihop om man inte kan ge kritik till varandra? Öh..

(Jag är kanske lite hårdhudad pga. både testosteron och mitt jobb, men vafan.. haha!)

Skärmavbild 2015-12-21 kl. 01.23.37

Igår skulle vi dödat på arkadhallen, men den är BORTA?! WOOOT?!??!? GRÅT! Ja, Heron har TAGIT BORT sin arkadhall. Jag är i dödstårar. Så vi gick och handlade julklappar till barnen i min familj på MOS och köpte godis. Martin har en så otroligt gullig egenskap där han ska säga ”vi” väldigt ofta och jag har luft att kasta mig runt halsen på honom varje gång och kyssa sönder hans ansikte. Han ”vi:ade” oss till och med hos min syster idag. ”Vi har inte… hmm hmm (minns inte)… det hemma”. Han säger alltid ”vi har slut på mjölk”, ”vi måste handla hem det där”, ”vi har det där hemma” osv. Det är så gulligt och.. OCH.. det gulligaste.. Wait..

Han ringde i veckan och sa; ”babe, jag har rensat ut ett till utrymme till dig så du kan ha mer grejer hos mig”.

Jag dog söthetsdöden. Det är ju bland det finaste någon kan säga.

Aja, nu ska jag sluta skryta om hur fint allt är i mitt förhållande. Jag ska borsta tänderna och sova bredvid den där vackra mannen.. som är min.. och vi är vi.

🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.