Kväll över sjön spinnfiske Stefan med första Tre kamrater Flugfiske 20140629_160525

Vi har fiskat tillsammans Stefan (min äldste son), jag och Zulu. Det blev ju ingen utsättning av fisk i år så jag var orolig att Stefan inte skulle få någon fisk efter att har rest upp över helgen från Stockholm. Längst ned ser ni vad han fick. Jag fick lika många och de två jag fick igår på förmiddagen har min fru Maj-Lis wokat över öppen eld och vi och våra gäster har smörjt kråset.

Jag hämtade Stefan på flygplatsen fredag 17.20 och avlämnade honom för hemfärden söndag kl 14.00

Från flygplatsen Luleå Airport är det 12 mil till sjön!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.