Jag gör: sitter och kommenterar min brors inlägg på Facebook om hur folk förhåller sig till sociala medier.

Jag kan: få min pojkvän att rodna på fem sekunder, sköta alla kassaapparater som finns och vara sjukt jävla trevlig mot mina ex.

Jag handlar: mat och pojkvännen handlar alltid protein på gymmet. Och så handlar jag inredning. Fast nyss handlade jag den här skönheten;

kjolen

Jag borde: plugga till min tenta, men jag har typ gett upp och insett att jag är sämst på grammatik, så jag får ta om den.

Jag måste: färga mitt hår. Jag har en gräslig utväxt. Funderar på en mycket ljusare blond med aska i. Lite grå-blond.

Jag vet: att jag borde tagga ner på jobb. Jag jobbar för mycket just nu.

Jag tycker: att människor som hatar ordet hen är människor som är dumma i huvudet, att vattenmelonskvarg är den godaste kvargen och att kaviar är underskattat as fuck.

Jag tänker: på att åka till Vietnam hela tiden. Nu börjar tanken verkligen slå mig att jag ska dit. Och så tänker jag på kryssningen. Herregud vad jag mår illa av vilket ansvar jag kommer ha. BLÄ.

Jag förbrukar: två burkar cola zero och en burk Nocco om dagen. Jag är koffeinjunkie.

Jag lyssnar: på hårdrock varje dag. Mest Raubtier, Dimmu Borgir, SOAD, Disturbed, Slipknot..

Jag längtar: till så otroligt många saker. Mest till jag förlovar mig med min kille. Sjuk jävla brud att ens våga säga så, jag vet, men jag vill så gärna gifta mig med honom och vara hans tills vi dör. Han är verkligen allt jag önskat mig.

Jag fasar: över en otroligt jävla pissjobbig period jag kommer bli tvungen att gå igenom med begravning och tårar. Jag har inte alls skrivit om detta då jag inte anser att det angår någon annan, men fan vad jag är ledsen innerst inne. Fan.

Jag använder: jättemycket krämer. Jag är krämberoende. Jag älskar bodybutter (fick en JÄTTEFIN och alldeles ny av min kille idag!! Åh!!), älskar allt som luktar sött, älskar bara att vara återfuktad. Jag krämar in mig typ en-två gånger om dagen. Helt hysteriskt.

mjauee

Jag njuter: av att träffa mina vänner. Jag älskar att träffa mina vänner. Saknar allra särskilt Mariella just nu.

Jag äter: gärna mat jag själv lagar (för jag är fan grym på det). Då äter jag allra helst min stekta, blodiga pepparbiff med bönpasta och gräddsås. Men om jag ska säga vad jag normalt brukar äta, så hamnar väl mackor och köttfärssås höööögt upp på listan.

Jag dricker: gärna mjölk. Jag älskar särskilt typ lantmjölk. Gräddig jävla onyttig mjölkjävel, hahaha!

Jag struntar: i folk som vill bråka med mig om mitt jävla event. Är urless på alla jävla idiotmail jag får ifrån människor som är dumma i huvudet och inte förstår vissa sociala koder.

Jag tittar: på Vem vet mest, AHS och Lyxfällan. Jag hatar Paradise Hotel nu. Orkar inte korkade människor.

Jag läser: Grammatik, en slags fördjupning på det.. skjut mig.

Jag vill: vara förlovad, vara kommunikatör, ha en mörkblå saab och ha en liten hund i min väska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.