Heeej bloggen. Och godmorgon. Jag och Matilda sitter vid vardagsrumsbordet och morgon-ugglar. Matilda gjorde precis världens godaste macka till mig, nom nom nom. Annars då? I går påbörjade jag projekt ”Matildas rum” som alltså är en sovalkov i köket och ah, det roade jag mig typ med i går. Eller juste, först var jag fan på Berns asså, det har jag typ glömt (?)..men ah, jag och Jonte var där i varje fall. Och innan dess var vi hemma och så kom Björn, Alex, Gargo och Rasmus förbi (och Jonte samt Linnea som sov hos oss i helgen så hon var redan hemma hos oss också) också och så. En bra söndag med andra ord. Här kommer en drös bilder på mig i nya tischan från Borderline Baby (här finns en bild på bara tischan via min Twitter: https://twitter.com/SVANPRINSESSAN/status/610069762685706240) Btw så kan ni beställa den här: http://borderlinebaby.bigcartel.com/product/1312.

IMG_7925 IMG_7926 IMG_7927 IMG_7928 IMG_7930 IMG_7932 IMG_7933

Juste. Jag gick precis ur ett förhållande på Facebook. Alltså nästan ett helt år efter det att jag och mitt ex Alex gjort slut. Han kommer skämmas ihjäl om han läser detta också, för han säger sig skämmas över hela det faktum att folk förknippar honom som mitt ex (ingen förknippar dock mig åt andra hållet så fattar inte vem som ens nämnt mitt namn men aja) och då blir ju det här säkert skitjobbigt att läsa. ATT JAG VARIT I ETT FÖRHÅLLANDE ”MED HONOM” (ingen, dock) I ETT HELT jättelångt superintensivt jätteEXTRA ÅR…i SMYG(…passar på: i ”smyg” precis som att han fortfarande verkar ”smyga” runt på mitt Spotify-konto BTW logga ut tack????) Nå? Det verkar kanske skitkonstigt, men ärligt talat så hade jag ingen lust med att alla skulle lägga sig i ÄNNU MER och ha en massa skitirriterande åsikter om detta just då, som alla verkade ha hela jävla tiden generellt (stört fucking irriterande, om folk hade kunnat låta oss vara ifred bara..), och jag ville ju ABSOLUT INTE att någon överhuvudtaget skulle börja ragga på mig eller något annat äckligt (haha, minns hur jag tänkte, bah *blä*) men nu har jag stött på situationer, ett FLERTAL gånger, där det faktiskt hänt att jag typ varit intresserad av någon som sedan snokar upp min Facebook eller något, och ser att jag ”har ett förhållande” och då blir det knas som ni antagligen kan räkna ut. Men nu är det fan på tiden. På tiden för DET, det, Det stora Facebook-uppbrottet. Han, å andra sidan, gick från ”I ett förhållande” till ”singel” redan medan jag låg inlagd på slutenvården/intensiven (sjukhus+psyket, i den ordningen) och det var ju typ i..hmm…APRIL/MAJ förra året (!!!) det vill säga även INNAN vi ens gjort slut. Tack som fan för den igen kära ex-pojkvän, det var fett som fan att se det precis efter att jag vaknat upp efter att ha dött typ? Alltså. Ärligt talat. SUCK. Men sa’tteeeeee…. japp, nä, jo, det var allt jag ville säga om den saken 🙂 Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.