27342991s

Stockholm, denna fantastiska stad. Här har jag bott sedan 1986 och det ger vid handen att jag nu bott här längre är jag i Göteborg – staden där jag föddes. Jag fyller 55 år i år och är numera ”officiellt” Stockholmare. Det känns bra och jag kommer aldrig att flytta tillbaks till stad no: 2. Never. Varenda plats jag kommer till där känns som en dammig gravsten över en tid som aldrig kommer tillbaka – min ungdom.

Här kommer några kärleksbilder på Stockholm. Det såg så lovande ut nyss, våren var snubblande nära och så kommer den förbannade snön tillbaka och ställer allt på ända. Men håll ut, snart är de ljumma vindarna här och då visar sig hufvudstaden från sin bästa sida. För visst måste man älska henne. Trots bussar som aldrig kommer, åsnor som pratar i mobilen överallt, hänsynslösa cyklister och bilister, uppnäsor och catwalksposörer – yta yta yta.

Djurgården
Djurgården
En gränd i Gamla Stan
En gränd i Gamla Stan
Skeppsbron
Skeppsbron
Flyktväg
Flyktväg
Iskall ståplats i Nybroviken
Iskall ståplats i Nybroviken
Kärlekstunnel
Kärlekstunnel
Af Chapman
Af Chapman
Gröna Lund
Gröna Lund
Vatten under broarna
Vatten under broarna
Pojken & Staden
Pojken & Staden
Strand Tropez
Strand Tropez
Brunnsviken
Brunnsviken
Kasta Vattenställe
Kasta Vattenställe
Djurgårdsbron
Djurgårdsbron

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.