IMG_1349

Hej Michael! Allt bra?
– Ja, jag är stark som en häst!

När mådde du senast laban?
– För fem år sedan. Jag fick stanna en dag på motorvägen för att hela hjärnan snurrade. Det var rena datakraschen i hjärnkontoret, så att säga. Läkaren sa: Fortsätter du att jobba så här hårt så är du död om 10 år! Det var en varningsklocka utan dess like. Jag insåg att jag inte var Stålmannen.

Vad gör du när du latar dig?
– Latar mig? Det finns inte i min ordbok! Jag mår skitdåligt när jag ser folk i periferin som latar sig.

IMG_1348
Vad har du för artister i ditt stall just nu?
– Idag ingår jag i artistbolaget Stockhouse som är personifierat med Charlotte Perrelli, Linus Svenning och Nordman – och en hel del andra tunga namn.

Vilket band som du stått bakom har du tjänat mest pengar på?
– Aqua – på 90-talet. Vi var USA-etta på Billboardlistan och hade tre Englandsettor på raken. Det var galna år. Vi var på världsturné och flög från land till land. Jag kunde vara i Finland ena dagen och vakna upp i Dubai dagen efter – med vinterkläder på mig. Det var kaos. Jag visste knappt var jag hade röven.

Varför är du inte längre ute på krogturnéer med dokusåpafolket?
– Därför att jag fått nog av alla ointelligenta dokusåpa-trasch. De skiter i allt och tror att de är kungar…

1620630_10151881824716076_170490764_n

Finns det något undantag?
– Ja, Samir. Jag är mycket imponerad av hans segertåg inom musiken och hans utveckling på det stora hela.

Vem är den kändaste personen du talat klarspråk med?
– Carola. Hon hade gått vidare till ”andra chansen” i Melodifestivalen men åkte ut i första omgången mot Nordman. ”Vad ska jag göra?” frågade hon. ”Kicka alla dina medarbetare och börja om från noll”, svarade jag. Några månader senare hade hon bytt ut hela sin stab. Dock fick jag inte chansen att driva hennes talan. Carola är en smart och intelligent sångerska, och hon lyssnade åtminstone på halva örat. Hon missade nog lite av det jag sa på grund av min skånska dialekt, (skratt).

IMGP2702 kopia 3

Förr om åren var du bästis med Micke ”Svullo” Dubois. Har du någon ny vapendragare?
– Ja, flera: Håkan Hemlin, Kicken, Adam Alsing och Niclas Wahlgren.
Varför synkar du med Håkan, Kicken, Adam och Nicke?
– Därför att de är hemliga skurkar, allihop, (skratt). Nej, men vi har samma värderingar. Det är vanligt snack. Inga höga hästar. Alla har halkat lite fram och tillbaka i livet kan man säga.

DSC_6279
Är din käresta hemmafru?
– Min fru, menar du? Hon jobbar åt mig och är anställd i ett av mina bolag. Hon kontrakterar och fakturerar. Och så sköter hon även hemmet. Det är hon världsmästare på!
Hur länge har du och Tessan varit ihop?
– 10 år.
Det går rykten om att du är rena toffeln där hemma. Sant?
– Ja, jag är verkligen Sveriges nationaltoffel. Jag har ingenting att säga till om hemma. Min fru är italienska. Man säger inte till henne vad som gäller…
Har hon lappat till dig så hårt någon gång att det svartnat för dina ögon?
– Nej, det har aldrig hänt. Fast ibland känner jag att jag förtjänar en smäll! Det gör alla.

IMG_5595

Varför hänger du med hårdingarna i Hells Angels?
– Det är mina vänner som jag växte upp med. Man har känt varandra sen tonåren. Innerst inne är varje hårding den mjukaste personen som finns och vad en person har för märke på sina kläder tycker jag spelar mindre roll i sammanhanget.

IMG_4945

Vad är det dyraste du tappat bort?
– Min vigselring för 50 000 kronor. Jag tappade den i Atlanten.

Vilket är det största djuret du dödat med dina bara händer?
– Jag är inte så mycket för att döda. Inte djur. Det är inte min grej. Jag har knäckt nacken på fiskar och katter. Lite sånt. Inga konstigheter.

Till sist Michael, vad skulle du välja: åka till Barcelona på en flygande matta, lära Kikki Danielsson att hoppsparka för 5 spänn eller försöka förföra prinsessan Sofia – mitt framför ögonen på Carl Philip?
– Helst skulle jag bara vilja vara PT för Kikki så att hon slutar gnälla i media om hur jävla dåligt hon mår hela tiden. Kikki behöver en livscoach som leder  henne. Efteråt kan jag lära henne att hoppsparka. Helt gratis!

Namn: Michael Brinkenstjärna
Ålder: 49
Stjärntecken: Fisk
Familj: Hustrun Theresa, 35, barnen Chris, 25, Nova, 12, Milo, 5
Bor: Stockholm och Alicante i Spanien
God egenskap: Brinner för jobb och familj
Dålig egenskap: Lyssnar emellanåt dåligt på min fru
Älskar att: Kyssa min fru
Hatar att: Bära mina resväskor
Lyssnar på: Allt
Tittar på: Bio
Borde: Resa jorden runt
Kändismerit: Varit på porrklubb i Köpenhamn med Prince och Steven Taylor i samband med en blöt Roskildefestivalnatt!

Stort tack till Hänt Extra / Fräcka Frågor / Nr 40 – 27 Sept 2015 !

Life is What You Make It !

The Brinks Family !

IMG_1298

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.