Såja

 

Äntligen dags för träning igen. Sjukt surt att axeln kommer ta sin tid att rehabilitera. Jag slog den helt ur led i början av Januari när jag försökte åka skidor. Mitt mål är att kunna göra lätta bänkpress i April, tills dess well, inte mycket pressövningar!

 

Anyways, körde igenom armarna idag och alla mina rehab övningar. Med tanke på att jag behöver äta som en jävla häst nu så ska jag trycka i mig 300g pasta, 60g protein via shake. Jag är ganska lat till och från så det får duga nu, även om jag HELST äter så mycket som möjligt i mat när jag vill ösa in näring. Men protein är protein, oavsett källa. Ni som snöat in på varierad kost gör det helt i onödan, om det inte underlättar för er att äta rätt dvs.

 

Och eftersom jag legat lågt på insulinet hela dagen, så behöver jag kicka det stenhårt nu när kroppen skriiiiker efter energi! Let’s go! ät som en man!

 

2 svar på ”300g pasta och 60g protein”

  1. Lägg din offentliga dagbok innan du kommer skada någon eller dig
    Själv. Träna själv men lura inte i folk att du ska utbilda dem i det du skriver. Hoppas du inser att du inte hör hemma i detta forum, eller utbilda dig så du vet vad du pratar om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.