Så InkBashBabe…

Det började egentligen med att en av mina tjejkompisar absolut tyckte att jag skulle ställa upp, var skit skeptiskt till en början, men tänkte vafan.. det är juh bara å köra, va kan hända mer än att jag inte vinner? och vad gör det egentligen.. sagt och gjort, där va jag 1 av 10 finalisterna inför tävlingen.. hade inte direkt stått framförkameran alls på ett seriöst sätt innan, men jag gick all in, vi vart sminkade på plats, sen var det bara ut och plåtas bland allt folk i linne och bara trosor hade jag.. men jag valde att bara stänga av och göra min grej, vilket jag fick stå upp för sedan haha, vi stod nämligen utanför lokalen och fota där alla HA medlemmar parkerade sina hojar, var på kvinnan som fotade sa: fan det skulle bli snyggt om du hade bar rygg här, så av med linne, fotade alltså bara i bikini trosor, fram kommer en rödvit man och börjar ta kort med sin mobil… och ja dom flesta skulle kanske bli lite stötta av de och börja tjafsa om det, MEN jag valde att vara professionell och jobbade vidare, killen som tog bilder insåg lite senare att det var olämpligt för honom att ha dessa bilder i sin telefon och tog bort dom, så den ångesten vart kortvarig. Men det är lite det där som man faktiskt får acceptera i den här brunchen, folk kommer ta kort på dig, folk kommer kolla på dig under dina plåtningar, man måste fortfarande kunna sköta sitt jobb, så enkelt är det. hur som helst så bilderna som vart resultatet av fotograferingen var inget jag var speciellt nöjd över alls, vilket jag inte lät synas då, det var de underlag jag hade för tävlingen och fotografen var super nöjd och säkert på min vinst med dom bilderna, det vara bara stå upp för de resultat jag hade fått fram. på söndagen var det dags att få veta vem som skulle ta hem titeln.. Vi var upp en och en för en kort presentation/ intervju på scenen, sen skulle juryn utse vem av oss som skulle bli 3a,2a samt 1a. Jag var helt övertygad om att en tjej vid namn fatima/katitzy skulle vinna, hon har en sprudlande personlighet, attityd och ett ansikte att dö för, så när jag kom ner från scenen sa en av tjejerna som vart upp redan att: du kommer vinna de såg man att juryn gillade dig och jag blygsam sa nee det tror jag inte, vilket jag absolut inte gjorde, men fel hade jag för kort därefter ropade dom upp mitt namn som vinnare av inkbashbabe 2014. Chockad men otroligt glad fick jag gå upp på scen igen för att ta imot juryns kramar och priserna. Kommer ihåg att jag satt i bilen säkert 1,5tim efter tävlingen med mobilen som gick bokstavligen varm, folk ringde, folk skrev och kommenterade gratulerade m.m hade säkert 100 nya vänförfrågningar och följare vilket var otroligt stort för mig då. ( lilla lantisen lixom haha)

Tiden efter tävlingen insåg jag att det här med att stå som modell va rätt kul, så jag kontaktade en fotograf som ville fota med mig, så jag åkte dit och vi fotade, har alltid fått mkt beröm för hur jag arbetar framför kameran och att jag anpassar mig bra till önskemål, vilket gör att det såklart vart jätte kul att fortsätta hela tiden. efter den fotograferingen så har jag på egen hand kontaktat 2 fotografer som jag ville fota med, annars har jag haft turen att många sett mina bilder och hört av sig om fotograferingar. Hade tur som hade såna bra och erfarna fotografer i början som gjorde att jag fick jätte seriösa bilder redan från start, har aldrig velat framställas som en slitz tjej, så har helt klart haft tur.

Idag bara ett år senare, rullar det in jätte många förfrågningar, men jag vill hålla det på en nivå där jag tycker att det är kul och givande, så jag väljer ut passande shoot’s och fotografer som jobbar med den typ av stil jag föredrar.

Något jag ska försöka ta mer va är fordons plåtningar faktiskt, det är verkligen en utmaning att plåta med en bil, ser väldigt lätt stelt och billigt ut, det är en av dom svåraste grejerna att göra enligt mig, om du inte vill ha dom här vanliga bystblondinen i en Sverige bikini framför en carrera cup porsche stilen 🙂 vilket absolut kan se sexigt ut i en kalender, men de är inte det resultatet jag är ute efter, vill ha mer art och liv i bilden för där kommer den svåra utmaningen in…

kommer förmodligen göra en bil plåtning här snart som är precis den här bystblondins stuket på så det är inte så att jag är imot det absolut inte, men det är inte de som är utmaningen jag vill nå, ersch ni fattar säkert va jag menar 🙂

här är jallafall en bild från tidningen som jag vann ett omslag för i o med inkbashbabe.

scandi tidning scandi scandi 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.