Skärmavbild 2016-01-08 kl. 01.00.22

En kompis hade läst min blogglista och tyckte det var kul att jag hade överdrivet bra självförtroende. Enligt honom var det första gången man kunde känna min personlighet lysa igenom min text (gulligt sagt), och jag tänkte kanske ägna detta inlägg till att faktiskt skriva mer om vem jag är – på riktigt. Inga krusiduller, inget sockrande.

Så ja.. då ska jag väl berätta om det jag inte brukar berätta om..

– Jag har en usel balans. Det är till den grad då allt snurrar och jag måste ta sats och lugna mig. Jag har gråtit på gymmet flera gånger med min kille när jag gjort tunga lyft. Jag hatar nämligen att känna mig handikappad och ”synd om”. Det gör mig asledsen. Jag vill verkligen vara frisk och glad bara. Inget offer. Jävla tumör.

– Jag dricker cirka 1,5 liter Cola en dag då det finns tillhands. Det är fruktansvärt, haha!

– Jag är extremt perverterad. Mer behöver jag inte säga. Ni kanske redan har fattat det utifrån instagram.

– Jag är asdålig på ”naturämnen” såsom fysik, kemi och matematik.

– Jag är dödsbra på skrivämnen och är lite av en språkpolis.

– Jag älskar presenter och är en materialist av rang. De behöver dock inte kosta mycket, men jag gillar saker för saker är minnen liksom.

– Jag har seriöst en off/on-knapp för känslor. Det är hemskt, men jag kan trycka off på den när som och bara sluta känna för folk. Jag har inga problem med att stänga av folk eller avsluta relationer jag inte trivs i.

– Jag är väldigt lättskrämd. Seriöst. Det är patetiskt.

– Jag drömmer i snitt kanske 8-10 mardrömmar i veckan.

– Jag behöver inte sova mycket alls.

– Jag kan knarka cardio. Jag tränar gärna cardio i 90 minuter. Ja, springer eller crosstrainar 90 minuter. Eller både och. Eller en massa olika cardiomaskiner. Jag skiter i vilket. Jag gillar att trötta ut mig helt.

– Jag har PSOC som innebär att jag har svårt att bli med barn (fast jag har gjort abort förr, så jag KAN bli gravid naturligt). Det betyder också att mitt testosteron är något högre än andra tjejers. Ja, jag får pincettplocka näsa, kinder och ögonbryn JÄMT. Charmigt va? Men jag är jävligt petig med det, så det är ingen som ser något, haha! Annars uppfattas jag som ganska ”grabbig” av mina vänner och det kan alltså bero på min PCOS.

– Jag svär som en jävla borstbindare när jag spelar TV-spel. Jag skriker de fulaste orden som finns.

– Jag går alltid in med inställningen ”tycker dom inte om mig så är det dom det är fel på för jag är fan skitsnäll”.

– Jag tävlar mot folk i mitt huvud typ hela tiden.

– Jag är skitdålig på skådespelare, regissörer och filmnamn. Jag kan inte ett skit om det. Och jag är fan helt ointresserad.

– Jag läser inte skvallertidningar för att jag känner att det är moraliskt fel.

– Nästan hela min familj är SD:are. Själv är jag inte ett skit för jag hatar alla i politiken. Men jag är fan inte född igår och absolut inte extremt PK. Jag är något verklighetstrogen och fattar att gränskontroller borde införts för länge sedan. (Ni som vill tycka som alla på Nyhetsmorgon – vänligen avgå ifrån Jorden. KKTHXBB. Jag har min egen åsikt. Den är också att även SD är dumma i huvudet för att de vill begränsa abortveckor. BLÄ.)

– Jag är ganska allmänbildad för att jag älskar frågesport.

– Jag är skitbra på beteende / psykologi.

– Jag är asdålig på att vara hmm.. modig i mitt känsloliv. Jag kan inte säga vissa saker som min kille kan säga hur enkelt som helst. Jag har liksom kanske inte varit så kärleksfull förr. Att jag skulle säga att jag älskar någon efter typ två månader i ett badkar trodde jag aldrig. Nu gjorde jag det dock inte sådär så att jag sa det med en självklarhet i röst och med ögonen tittandes på honom, hahaha! Tror det tog ett tag till innan det blev så.

– Jag har massa egna uttryck hela tiden. URR, HU, tackis.. osv..

– Jag snusar ibland när jag är full.

– Jag har varit go-godansare i några år och är skitbra på att dansa. Faktiskt.

– Jag kunde vifta på båda öron innan min op. Nu viftar jag bara på ena.

– När jag går på kinahak så beställer jag alltid samma rätt; kyckling-cashew.

– Jag är GRYM på att laga mat. Fyra års samboförhållande = mycket matlagning.

– Jag målar akvarell.

– Jag har sjungit i kyrkokör i flera, flera år.

– Jag har jättekalla fötter om nätterna.

– Jag tål inte getingar.

– Jag gillar inte att ligga och steka i solen. Fyfan i helvete vad tråkigt.

– Jag är den blekaste tjejen i stan och älskar att göra narr av det. Förrförra halloween var jag Snövit och alla bah ”åh, du är Snövit??” – nej, asså jag är bara gamla, bleka jag i en ful klänning. Haha! 😀

– Jag vill gärna klara allt själv och är jävligt envis.

– ”Skare va så skare va”. Ska jag göra något, så går jag all-in.

– Jag älskar hårdrock och trance.

– Jag hatar svensk jävla skitmusik såsom Magnus äckliga Uggla, Mellisa röv Horn och annat skit. Fattiga låttexter är det värsta jag vet.

– Svensk film är rätt sämst det med. Seriöst.. Sällskapsresan.. Göta kanal.. SKJUT MIG.

– Jag är lekledare på alla fester jag hamnar på.

– Jag har vunnit Cosmopolitans blogginlägg-tävling år 2008/2009. Minns inte exakt.

– Jag och min kille har gjort en plan för oss (hahahaha!!!) där jag ska bli gravid om 3 år. Jag vill säga 3-4 år, men han blir bara grinig och säger 2 då, så jag försöker säga 3, men kanske mena 4. Kanske. Jag har lovat honom två barn i alla fall. Han snackade barn med mig redan för typ två år sedan, så ja.. aja… hahaha!

– Jag har varit förlovad och frieriet ägde rum på Skansen vid sälarna. Mina favoritdjur.

– Jag gjorde slut med mitt ex för att jag inte var lycklig längre. Han var inte lycklig med mig heller och jag tror och hoppas att han har det bra med sin tjej han har nu. Hon är en grym tjej faktiskt och det vet jag för hon är en vän till mig 🙂 (no hard feelings alls här verkligen)

– Jag brände min sport-BH i min killes ugn idag.

– En stor dröm jag har är att få ta dykcert. Med mina jävla örontumörer går inte det i dagens läge 🙁 Kanske i framtiden..

– Jag ÄLSKAR pannkakor, fysisk beröring och romantik.

Aja, orkar inte skriva mer. Nu ska jag sova bredvid min man. Jag var nära på att skriva ”min man som har större lökar än jag”, men det har han ju inte alls, haha! Kan dock informera er om att allt på mig är naturligt förutom mina tänder, mina hörselben i högra innerörat och en spruta Stylage i nyllet. Vart jag satte den exakt berättar jag inte.

😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.