Skärmavbild 2015-09-25 kl. 17.04.36

HEEEEEJJJJJJJJJJJ..

Sorry, jag är speedad. Två liter cola, spaghetti med ketchup och arbete om Islam är lite jobbigt. Jag blir bara argare och argare på de enorma skillnader som finns emellan kvinnor och män. Nej, jag var inte helt omedveten om det innan, men det är svårt att läsa stycken ur Koranen och inte bli berörd. Jag funderar starkt på att göra en krönika av något slag igen. Som till kristendomen. Jag tror fan det får bli så.

Annars då? Jo, det är bara bra som vanligt. Jag och H har det bra. ÅH! Jag är ju en himla påhittig tjej (som många vet), så jag bjöd ut honom på att ”fara på dejt” som han hade sagt (haha) till Skansen på lördag. Jag tänkte vi kunde hålla hand, kolla på rävar och hångla typ. Jag älskar ju djur. Det är liksom bland det roligaste jag vet att kika på när man har instagram uppe. Jag kan scrolla bland vilda djur-bilder i evighet. Ibland ligger H på min axel så kollar vi ihop och är alldeles sådär ”naaaawwww” 🙂

Nu måste jag plugga. Kort inlägg, men jag hinner knappt andas längre. Allt ska in på fredag. Stressen flåsar mig i nacken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.