Ny här på Mens world!

Ska bli spännande att testa på det här med blogg.  Så vem är Marielle?

Jag är en 25 åring som lever ihop med min dotter Natha 1,5år ute i Roslagen.

är en tatuerad motorsport nörd.. Motorsporten är jag född till, är komiskt nog till och med tillverkad på en rally tävling.

Kommer berätta mer om bilarna i mitt liv i ett annat inlägg.

modell karriären då? Jo den började för ett år sen, då jag vann inkbashbabe titeln på Stockholm inkbash. Där insåg jag att ja tyckte det var rätt kul att stå framför kameran, fiimagexa en plåtning efter de, sen har det bara rullat på av bara farten det här året. Gjort omslag, musikvideo, modellar för ett klädföretag (www.extremeclothing.se), kalender och mycket annat skoj.

I den här bloggen kommer ni få följa mig bland plåtningar och bil event.

Jag hoppas att ni kommer gilla de 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.