Parkos är en av de största jämförelsesajterna som hjälper dig att spara pengar på din flygplatsparkering genom att jämföra priser utvalda parkeringar vid både Landvetter och Arlanda.

Vi är alla ute efter att resa billigare, både när det kommer till flygbiljett och boende. Det är heller inte svårt att hitta en online sida som hjälper dig med detta. Något man lätt kan glömma att ta med i beräkningen när man ska resa är dock flygplatsparkeringen. Att parkera på flygplatsen kan ofta visa sig bli en dyr historia.

Visst kan man använda sig av kollektivtrafiken och sedan behöva passa både busstider och tågtider. Det visar sig däremot ofta kunna vara både tidsmässigt kostsamt och ett extra stressmoment man gärna avstår. Att lägga extra restid undviker men helst både vid utresan, när man har fullt upp med att passa tiden för bagageinlämning och hinna i tid till sin gate och speciellt på hemresan när man bara vill hem. 

Med Parkos.se kan du nu jämföra priser även på flygplatsparkeringar. 

Du kan nu slippa onödigt dyra parkeringskostnader och göra resan till och från flygplatsen enkel och stressfri! Parkos.se är för närvarande marknadsledande i Nederländerna, Spanien, Belgien och Italien och växer även snabbt i Sverige. I skrivande stund kan Parkos erbjuda flygplatsparkering vid Landvetter flygplats samt Arlanda flygplats, men både Skavsta och Sturup kommer att ansluta inom kort. 

Parkos.se fungerar alltså som en mellanhand för dig och parkeringsbolaget och hjälper dig jämföra priset på olika parkeringsföretag. När du klickat dig in på Parkos.se fyller du bara i de datum du önskar ha din bil parkerad samt den flygplats din bokning gäller. Sedan kommer du direkt få upp de tillgängliga parkeringsalternativen baserat på din sökning.

Skräddarsy din parkering

Kravet på parkering kan självklart skilja sig beroende på om du tänkt åka på en lång solsemester eller om du bara ska bort över en helg. Parkos.se ger dig därför även en översikt av de olika tjänster och extraservice som parkeringsföretagen kan erbjuda. Oavsett om du söker en långtidsparkering eller korttidsparkering får du hjälp att hitta den bästa lösningen för dig och din bil.

Du har även möjlighet att sedan filtrera ditt sökresultat, bland annat om du vill överlämna dina nycklar och om du vill ha en övertäckt parkering. 

Olika parkeringsföretag erbjuder såklart olika tjänster och extraservice vilket Parkos alltså inte kan påverka.

Skyttelparkering

När du väljer att ställa din bil på en parkering utanför flygplatsen underlättar skytteltrafik. Det är en service som kör dig mellan din bil och flygplatsen, oftast i en minibuss. Denna service ingår självklart i priset och tar dig både till och från flygplatsen.

Du bör dock vara uppmärksam på huruvida parkeringsföretaget kör sin skytteltrafik på fasta tider eller anpassar schemat efter dig.

Ännu inte övertygad? Då kan du läsa recensioner av Parkos kunder tillgängliga på Parkos.se.

Tänk ekonomiskt och ta hjälp av Parkos nästa gång du reser och söker flygplansparkering vid Arlanda eller Landvetter, det smarta alternativet för dig som vill resa billigare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.